Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace je sto ce srbi da izumru
Koja slučajnost da tri bivša visoka predstavnika zajedničkim mišljenjem daju kojekakve izjave, a dok su primali plaću hodali su kao i sadašnji po eventima i žderali na račun države, a ništa korisno nisu uradili, a sad su kao nešto zabrinuti... e majko mila, šta nam sve instalira europa, a mi glupi pa sve ide k'o po loju.
Samo u Jugoslaviji su svi Srbi, Hrvati i ostali narodi sa ovih prostora mogli živjeti u jednoj državi! Na to su ovi zadrti nacionalisti trebali mislili 90-tih kad su je razbijali a ne sad haj'mo mijenjati granice. I kad bi zamijenili neke teritorije opet bi mnogo ljudi ostalo izvan tih "nacionalnih torova"! Recimo Srbin ili Hrvat u Sarajevu, musliman u Ljubuškom, Srbin u Mostaru... Srbin u Sandžaku, Srbin u Prištini, Albanac na sjeveru Kosova...
ima istine ali o kojim nacionalistima pricas.pa smenu leke rankovica su prvi podrzali srbi komunisti.jesmo mi sanjali obnovu tisucoletne drzave,ubijali sfrj ambasadore,vrsili po zagrebu teroristicke napade,rusili jatove avione,ubacivali teroriste u sfrj sa ciljem obnove dusanovog carstva itd.i prva buna arnauta je bila vec 1944-45g i u krvi ugusena.jer i za nju kriv sloba,koji je tad pisao u gace.
al najace kad one zarobljene balije uglas vicu mi smo zarobljenici vojske republike srpske i bosna je srpska,kao sto je moskva ruska.
@srpkomedenica51 vlahahahhaaahaa, misliš na ove? https://youtu.be/Rehtam2tdcA
@archi_a ea 10 zarobljenih srba a vamo hiljadu zarobljenih turaka,i jos ste ih terali da pevaju bosno moja.junacko delo.postroji mi 10 zarobljenih balija,jednom da ispecem zadnjicu peglom,svih deset bi pevalo srbija majko nasa.nije to za ponos.lako je maltreirati zarobljene mada one zarobljenike za koje su postojali dokazi da su cinili zlocine nas srbima,trebalo je ubiti budakom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pustite se vi Kosova gospodo, radite ono što vam je posao u BiH. Sankcionišite i smjenjujte one koji ne poštuju sporazum, koji rade na rasturanju i blokiranju države i one koji govorom mržnje u javnosti prave problem, šire podjelu i nagovaraju nenormalne da čine zlodjela prema povratnicima! Radite posao gospodo!
Srbi hoće opet da prave genocide,stvarno taj narod zajedno sa Hrvatima su proklet narod,užasno ih je imati za komšije. Nije moglo gore od ovoga 😞
"Znamo Bosnu i Hercegovinu dovoljno dobro pa smatramo da bi ovakav jedan čin ohrabrio i potaknuo one koje žele raspad BiH, a koji se već pozivaju na povratak na status quo u Dejtonu, rušeći sve ono što smo mi i naši bosanski partneri radili više od dvije decenije"
@DrVejsilHetjimitj da,da bas esdaun i siling znaju bosnu u p,m.to jeste znaju lazi kojima ste im punili glave u sarajevu,kad su bili prokuratori bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OHR je najveca parodija u BiH, jer su svojim jednostranim nasrtajima na Ustav napravili najvece probleme.
a milorad? hahha
niko nije za rat ali sudbinom zivim pored vrtica i svaki dan gledam ove nase mlade narastaje.e pa zbog njih bi sutra pevajuci otisao i ako treba ratovao za rs i kosovo.bolje zadrzati azijate u rezervatu a siptare u albaniji,nego sutra da mi alahcu i dizu munare po lepoj otadzbini srbiji.jos da se zahvalim savojskom sto je u 18 veku srusio 100 dzamija u beogradu,tako da smo mi 1805 srusili ostalih 80 i ustedeli dosta,tad preko potrebnog baruta
@srpkomedenica51 Vi ste još krajem 95-te bili svi na traktorima, ispraznili i Prijedor i Banja Luku, pa vas onaj Hoolbruke spasi, vuci mu meso razvlačili ! Nemoj tražiti guzici čepa, ima ga !!
@srpkomedenica51 ti si samo jedan od 7 miliona dokaza zasto Srbija mora nestati sa Balkana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nasi muslimani su najvece kuje.sad im puna usta jugoslavije a gledam na netu kako su 1991g muslimanske majke optuzivale oficire jna da su im pobili decu,klele srbiju i srbe a te muslimane pobili hrv snajperisti.pa puce tikva 93g.a znajte da se 99g mobilizaciji u srbiji vise % odazvalo madjara nego srba.ispade nazalost da mi je veci brat madjar kog nista ne razumem,nego domaca izdajnicka poturica.daleko vam lepa kuca,ostaci azijatskih hordi
polako bre sa madjari... a krv koju ste nam prosulu uz podrsku JNA tek cete da platite
@DrVejsilHetjimitj ajde kreni da naplacujes,pa da populacija muslimana bosnjaka u sent luisu skoci sa 80000 na jedno 500000.mamu li vam jebem,sve vas jue trebalo pobiti i oterati za tursku 1918g BRE.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ne vredi vam da kmecite, pandorina kutija je odavno otvorena, duh je izasao iz boce i vise se ne vraca.Za sada, pola kosova se vraca Srbiji dok druga polovina dolazi na red kasnije. Mile raspisuje i Srpska Republika postaje nezavisna drzava. Za njim idu Covke sa HRHB i Babo u Krajini. Kuki u Banovicima i Tuzli je jos uvek nepoznanica mada neki ocenjuju da ce i on istim putem. Uglavnom, od bosnji nema da ostane ni 6%, ako i toliko. I u to pocinjem ozbiljno da sumnjam
nemoj samo poslije da kukate kako ste radio-aktivni i kako vas nepravedno zatvaraju po haskim kazamatima :D
@MileD pa ti si totalno munjen hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj. I šta da radimo?
Paddy please come back! :D
jedino što je pedi radio nešto ostala dvojica su samo krala bogu dane u bih
ko vam yebbe mater, i jednim i drugima, mrake... šta mi imamo s tim?
Molba Klix-u, sve one političke botove koji po nalogu svojih političkih lidera šire vjersku i nacionalnu mržnju svojim komentarima odmah momentalno banovati i blokirati. Također i one koji promovišu svoje stranke, nek vam plate prostor za oglašavanje, a ni tada. Hvala ...