Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko podvio rep 🙀
😹
Sve što OHR i međunarodna zajednica mogu, to je da seru pa onda da jedu svoja govna. Žestoko su se zayebali sa Srbima. :)))))
TAKO JE INZKO !!! IZVINI SE !!!!!! BOSNJACIMA SMETA RS i 9 JANUAR JER SU UMISLILI DA JE BOSNA I HERCEGOVINA NJIHOVA PRIVATNA DZAMAHIRIJA !!! BIH NIKADA NECE BITI DRZAVA BOSNJAKA!!! STO JE ALIJA IZHALUCINIRAO !!!!! POSTOJE I SRBI I HRVATI KOJI IMAJU PRAVO NA SVOJ ENTITET !!! A BOSNJACI POSTO NAJMANJE TERITORIJE IMAJU 23% POLAZU NAJMANJE PRAVA U OVOJ DRZAVI A NAJVISE KUKAJU KMECE I SERU !!! DZAMAHIRIJA U EVROPI NEMOZE I NECE NIKADA BITI DOZVOLJENA OD CIVILIZOVANOG SVIJETA!!!!
100 % hahahahahaha kako ti kažeš
u pravu su dodikovi supci uvrijedio ih je austrijanac poredi ih sa ndh a oni su 100 puta gori od njih ivanicu jeli ti markovicka zena sto prijeti imate obadvoje slatke krmace glavice
tzv RS je nastala na genocidu kao i Treci Rajh na holokaustu. Zato genocidna tvorevina MORA biti rasturena
Inzko ponovo 'zabrinut' sad nije tako mislio i vazdan ko fol on u nekim brigama a iskreno zaboli ga k...c kao i sve ostale u ohr-u!
Izvini mu se Inzko. Ako se naljuti na tebe, moraces opet biti zabrinut.
poredjenje taman tako. do sada nista pametnije niti je rekao niti uradio.
Kadgod se priča o zlu i izopačenosti Đikani se ničim izazvani pronađu u tome. Sjećate se kad je Pandurevićka one prosvjede protiv fašizma odmah shvatila kao napad na Tvorevinu. Etiketa GENOCIDA i ZLA pratiće ih do kraja, ma koliko to oni prekopavali i rasturali po sekundarnim grobnicama.
Eto ga Inzko, sad ti to dodje da si zapoceo rat… pa ti vidi kako je nama od 90-tih
Velika je razlika između NDH i RS. NDH je bila marionetska država, a RS nije nikakva država, a ako hoće državu, biće isto marionetska i trajaće kraće od HDH.
Incko mu poručio da prihvata izvinjenje.
Utrošiti vrijeme na izjave Incka, neprocjenjiva šteta!
Treba se praviti glup, kao što to čini Ivanić i srpska oligarhija sa ove i s druge strane Drine, pa tendenciozno zaključiti da Incko komparira NDH-ziju sa Republikom Srpskom.... To je već davno prokušani srpski recept po kome blate i optužuju kritičare srpskih decenijskih ujdurmi s namjerno iskrivljenim smislom izrečenih kritika za koje se onda kače kao muhe zunzare na govna i optužuju ...
Ljudi moji Inzko je porucio DA STE PROMASILI TEMU a ne izvinite! hahhah tumacenja apsurdistanaca bogu za plakat,
Treba poceti formirati Teritorijalnu Odbranu Republike BH, OSBH su dokazale da su postale cetnicke kao i JNA nekada. Kao i u JNA nekada cetobalijski "oficiri" unutar OSBH ce leci na rudu cetnicima, sto se pokazalo i sa ovim dogadjajima u Banja Luci. Dakle Patrioti Republike BH pocnite stvarati opstinske jedinice TO Republike BH, budite spremni nemojte dozvoliti da vas neki novi cetobalija poput Alije isporuci na klanje i silovanje cetnicima.
Nas legalni Ustava je Ustav Republike bH, a Dejtonska podvala je podvala za naivne gdje Republika BH treba nestane a tzv RS nastane vremenom, cemu smo svjedoci i ovih dana. Nemojte cekati na minderu MZ, ako vi necete braniti Bosnu i oni ce dici ruke.