Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji je vjecito zabrinut,a pri tome prima ogromnu platu za zabrinutost..
s*bi su bijeda u genocidnom entitetu, jedini izlaz d*dika je rat, koji će biti uskoro, onda ide naplata s*pskoj djeci za zločine njihovi očeva, Insha'Allah
Tuđa ruka svraba ne češe, ...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisam ja , a vjerujem da nitko drugi isto tako nije uspio pobrojati koliko puta ti Inzko ponovi tu svoju frazu .... Pa jbt. Duduk, pusti ga neka raspiše taj svoj referendum i onda prvo njemu, a usput i nama pokaži koje to ti OVLASTI imaš .... Igrate se mačke i miša, ne znam koji od vas mi je gori igrač ... ! ! ! Ili ga syebi, ili ga pusti ( a usput spasi i nas ostale ove zayebancije ) .... ! ! ! ! ! ! !
Nek pocne sezonski lov na dodika...
Dodiku pozuri sa referendumom da oslobodimo RBIH!!!
Pačijunis i valancijunas
kaže danas Kirba da nema šanse da dođe do neke suštinske promjene Dejtonskog ustava a u vezi sa Mesićevim da treba mjenjati ustav .... naravno, malo prodrmaš ljude referendumom, pa se malo usprotiviš pa malo ovo malo on i eto ga.... pemzija i cijela politička karijera iza tebe... unuci veseli a djeca završila prestižne univerzitete... ili vode privatne fakultete... status kvo... dobar svima...sem narodima....
sve ste vi krivi puste da radi ko sta hoce od Bosne i Hrecegovine nece od ovi Cobana niko pusti fotelju koju nikad uzivati nisu zamisli da ce imati.E moj Jajani iz Evropske unije, nista neceta napravti dok nezmete made ljude koji ce nesto uradti za narod da ima poso da moze ljepo zivijeti.
Ovaj Incko i Dodik kao EU i Isil. Dodik samo sto mu ne sere po glavi, a on suti. Isto kao Isil sto radi EU sa izbjeglicama, a oni samo sute.
...j­ebajiga, bi i ođe naki referendum svojevremeno.
Ovom Incku je sasvim normalno da je on, Austrijanac, neprikosnoveni vladar Bosne, a uznemirava ga pomisao da se narod na referendumu izjasni u vezi pravosudja. Tako je njima sve bilo normalno i kad su aneksirali Bosnu. Bas me zanima kako bi njima izgledalo da tamo neki Radojica, Huso ili Haso izrazi zabrinutost zbog nekog lijevog referenduma u Stajerskoj ili Koruskoj. Stvarno su naporni.
Nisam ni mislio da neka polupismena budala poput tebe moze da primjeti bosanski patriotizam kojim odise moj komentar. Mi Srbi smo veci Bosanci od vas velikih muslimana :-) Mentalitet vam je podanicki. Pamet kratka. Glupost beskonacna.
OHR svjestan ozbiljnosti situacije?!.....OHR?!....majko mila,pa oni fakat misle da smo svi mi vjecne budale.
Ne kontam koji ce mu k..ac masnica i odijelo i ovi silni natpisi iza i ispred njega "OHR"? Lati se bolan radnicke uniforme i radi svoj posao dok se ne oznojis. Moj Valentine koji si ti idiot. Pa i majmun je svjestan situacije, nije tebi posao da budes svjestan vec da setas sa toljagama okolo.
pravo su stari ljudi rekli:nema države dok je vojnička čizma ne napravi....ovo ovako neće još dugo moći
Oni kao raspisuju referendum a mi im kao nedamo
Svjestan si ti kurca mog, bijedo glavata.
OHR ili radite svoj posao ili razgulite iz zemlje! Ako Dodiku i ekipi ne paše ovo stanje onda ćemo vratiti ustav RBiH pa ćemo onda vidjeti...
pa reagujte više jebala vas priča i tvoja zabrinutost