Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Duboko Zabrinuti ništa ionako nije postigao u ovoj državi. Obični parazit koji desetine hiljada diže ne radeći ništa. Potpuno nebitan lik.
@BHLibekrit on je kao šipka u kući, nije da te stalno bije nego da se bojiš da češ biti bjen.
Moj stav o BiH je poznat - volim je i zelim joj sve najbolje! Meni kao Hrvatu ne treba 3. entitet jer volim FBiH i suzivot. Ali mi ne treba ni hegemonija dijela SA politike gdje se godinama onemogucuje Hrvate u izboru pol. predstavnika koje mi zelimo. HDZ je nebitan u ovoj prici, ali je bitno postovati izbornu volju i Hrvata i tu OHR treba protumaciti Ustav koji je prekrsen! 3 Members of the Presidency: ...one Croat... dakle, nije "iz reda Hrvata", nego "hrvatski Clan P.", a to Sejdo nije!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OHR uopste ne zasluzuje medijski prostor vise u BiH.
Ne znam ko vise nervira ovaj narod, dodik sa svojim bezobrazlucima ili ovaj incko svojom indolentnoscu. Obadva su visak u ovoj zemlji.
Dupeljubac
Cuj dodo prica kako je Bosna i Hercegovina nastala kao neki exspriment sta prica on ma da se ne bojim da me ovi klixsovci nebi opet u blok stavili ja bi sada reko dubre jedno BiH je drzava najstarija na balkanu
Vlada FBiH pokusava da provede zakon o porezu na dohodak i doprinosima gdje bi: - dodatno opteretili firme sa 10% kroz porez na dividendu - dodatno opteretili najnize plate - a ukupno opterecenj za plate preko 800 KM bi bilo skoro 47% + 17% PDV - hoce da oporezuju topli obrok - hoce da oporezuju prevoz radnika - hoce da oporezuju stednju gradjan O kakvim smanjivanjima poreza mi pricamo ?! Sve firme da se izmjeste u RS- jer tamo nema poreza na dividendu!
Hahahahaha ko njega uopšte drži ozbiljnim
ideja odlična sam u omjer : 60% bošnjaci
zabrinzko se javlja nakon dugo vremena izbivanja po morskim plazama,pa gdje si lutko nasa,sto se ne javljas kad odlazis negdje,bas smo se bili zabrinuli za tebe .
Kad niko ne prica o tebi, to ti je kao da te nema. Zato se neki trude da makar u negativnom svjetlu ostanu na zivotnoj(politickoj)pozornici.
kadase ovaj probudi.ohr ko komentator.pa gospodine vasje posao da pomazete provodzenju bih da bude funkcionalna.pa nismo na utakmici dase kometarise radi nesto
@kikobassic Presuda ustavnog suda iz 2014 nije provedena neka inzko izvoli i provede presudu te uhapsi one koji ju nisu proveli .Nepostivanje ustava neke zemlje i njegovo krsenje je drzavni udar
Evo ga javio se zabrinuti a sad opet na spavanje da ne bi ko ružio
Samo da pdsjetim zabrinutog gospodina na njegoovu izjavu o Deklaraciji SDA, koja izgledaj kao Placebo za Dodikove izjave. Samo se nemoj puno sekirati, navućeš šta.... https://www.klix.ba/vijesti/bih/inzko-se-pravda-i-kritikuje-sda-nije-konstruktivno-sto-su-predocili-koncept-republike-bih/190918128
BRČKO DISTRIKT NIJE U ENTITETU RS NEGO JE POSEBNA CJELINA SA SVOJIM USTAVOM.PODSJEĆAM DA TZV REFERENDUM O TZV 9.JANUARU NIJE SPROVEDEN NA TERITORIJI BRČKO DISTRIKTA JER JE ZABRANJEN ODLUKOM SUPERVIZORA.A SREBRENICA I MEZARJE SU POD NADZOROM DRŽAVE BIH A PRIJEDOR JE U BLIZINI 5.KORPUSA ARMIJE BIH.
neznam ili su bosnajci toliko glupi pa nemaju svoj stav ili je nasim politicarima u interesu samo da kradu za sebe ako bi jednog dana dosle 90-te opet pa da su obezbjedjeni. Iz dana u dan sta je rekao krmojeb iz Laktasa i tako vec treca decenija.
Pa koji su k onda tu. Da se mozemo dogovoriti nebi ni trebali oni.
KAKO MISLI SA BRČKO DISTRIKTOM KOJI IMA SVOJU TERITORIJU I SVOJ USTAV A KAKO SA SREBRENICOM,PRIJEDOROM,ŽEPOM,MJESTIMA NAJVEĆEG STRADANJA BOŠNJAKA.SVE U ŽIVOTU MOŽE ALI OVE STVARI SU NEPOJMLJIVE.
@dijamantbeha Srebrenica i brčko su u republici srpskoj, na svega 25km od srbije tako da ako bude stani pani opet će mo osloboditi koridor kao i 93