Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir mlati praznu slamu. Nista novo. Ustaljeno laprdanje iz SDA tora.
znači SDA deklaracija medijski spin za glupave glasače ...
Riđobra-GADi koji ''baštini '' MM, Handžar diviziju i njene tekovine, koji pljuje po Bošnjacima antifašistima i koji nikada nije otišao u Veliki park da oda počast kako onima malo visočije ( poginuli borci antifašisti) tako i onima dole žrtvovanim u 1993 g. , ubijenim i založenim mladim policajcima. Naravno stigao je na dženazu da oda počast njihovom krvniku jer i njegov Babo je rekao:'' On je malo zločinac a malo je i heroj''.
Što su se baš sad sjetili deklaracije kad je narod nikad siromašniji? Možda da skrenu pažnju sa socioekonomskih problema.
ohr lupa napamet ... a idu u prilog dodiku cijelo vrijeme jer on je njihovo cedo koje im je ili nama podvalila Sanu preko Pedya A. sad stite svoju bebu zlocestu...
Bakire, presaugao si. Sad dudlaj.
ovaj OHR samo krade bogu dane u bih, nit ebat nit kući vodit
blizi se trenutak promjene, kad vise nece biti moguce mutiti..
Referendum pa da vidimo!
Umjesto što žustro i tvrdo reagiraju na samu najavu SDA da će, u skladu sa zakonskim i ustavnim procedurama, tražiti uklanjanje diskriminacije prema nesrbima u entitetu RS, kao što su ranije apelacijama prema Ustavnom sudu BiH tražili uklanjanje diskriminacije prema Srbima u FBiH, od OHR-a, OSCE-a i zemalja članica Vijeća za implementaciju mira (PIC), SDA traži da prestanu da se povlače pred svakodnevnim nasrtajima na Bosnu i Hercegovinu i Dejtonski mirovni
Ja ne znam u kojoj drzavi vi zivite. U mojoj ima jedan Bosanskohercegovacki ili mozda bosanski i hercegovacki narod. Jadni ovi u cijim ih drzavama ima vise, a jos neki od njih legitmni, drugi nelegitimni, cetvrti ostali... Kako je ogranicen i getoiziran svijet u kom isti zive.
"Izmjena unutrašnje organizacije BiH zahtijeva podršku sva tri naroda"Naslov vam kaze sve.Sva tri naroda:Srbi Hrvati i Bosnjaci ne mogu nista uciniti bez dogovora.Nevazna je svaka rijec, koja dolazi od Dodika, Covica ili Izetbegovica.Nikako nasem nepismenom narodu objasniti da nevjeruju, ono sto im se podvaljuje u javnosti.
U OHR-u ističu da BiH nije državna zajednica i da dva entiteta pravno postoje samo na osnovu Ustava BiH. ... Kad nestane entiteta ostaje RBiH.
Moze SDA pisati sta hoce ali nemoze preokrenuti povijest kad se zna da su muslimani domicilni narod a ne istocni kako oni hoce da prdestave iste..znaci moramo biti jedinstveni u stvaranju napredne drzave..
Po ko zna koji put ohr ponavlja ono sto svaki racionalan covek odlicno razume: bez dogovora sva tri naroda nema reformi i promena i zapad nece podrzati bilo cije jednostrane akcije. "Gradjanska" BiH u kojoj SDA osvaja 50-55% glasova bosnjackog birackog tela nije demokratija vec diktatura vecine (ili u ovom slucaju polovine) i nije prihvatljiva za druga dva naroda.
hajmo sada kme kme kme
@OOgledalce kmeeeee 😫
sedam puta molit cu lijepo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Inzko je nesto najgore sto se moglo desit Bosni zadnjih 10 godina