Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH PRAVOSUĐE JE SVAKAKO SAMO OD SEBE U KRIZI!
Pa sto ne vezaste te izmjene zakona sa mmf kreditom?...Koja ste vi evropska fukara,najlakse je akcizama po sludjenoj bijedi
na godišnjicu napada na Bošnjake Mostara 1997., ukinula sankcije hrvatskim ekstremistima, i to na Inckov prijedlog! http://nick.ba/arhive/337 Dovoljno govori .
Ko vlastima daje kredite? Ko im pomaže da vladaju i pljačkaju državu? Ko govori da se vidi napredak ka EU?
Inzko je vrlo zabrinut
OHR- svi ovi problemi su vam nastali ISPRED NOSA! Kakva je vasa funkcija u BiH? Posmatraci? Saopstenja?
BiH u sve vecem kaosu a OHR i dalje samo saopstava zabrinutosti. Katastrofa!
borbu protiv kriminala i korupcije ako je ključno pitanje ovdje onda ćemo nikad riješiti probleme jer su Izetbegović i vladajući prvi u tome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zar ovo još postoji? Halo, OHR, radil' se šta? Da niste duboko zabrinuti? Dok osuđeni ratni zločinci obavljaju javne funkcije, ovi se iz OHR-a sakrili pod stakleno zvono. Nekad sam stvarno cijenio ovu ustanovu, nadao se da će nam pomoći da se riješimo kriminala i korupcije, a sad su mi na nivou ovdašnjih vlasti. A to je nivo ispod razine mora. Gospodo iz OHR-a, ili radite konkretno, ili cesta.
SUD BiH je politicki sud
BIH PRAVOSUDZE JE UGROZENO VEC ODAVNO KAKO OD OVIH POLITICKIH KOZOJEBA TAKO I OD OHR - a POGOTOVU OD OVOG LUFTERA INZKA KOJI NITI STA RADI A NITI STA KONKRETNO PODUZIMA DA OVU SEGREGACIJU DRZAVE ZAUSTAVI OD STRANE NACIONALNIH RUSITELJA.ILI NIJE DOSTOJAN SVOGA POSLA ILI RADI ZA NECIJI INTERES
Vratite nam Paddy-ja ! ! Vratite nam Paddy-ja!! Vratite nam Paddy-ja!! Vratite nam Paddy-ja!!
ne daj Bože
reagujte nametnite zakon i rjesen problem ionako nista ne radite
koje pravosuđe?
Pa sto ne vezaste te izmjene zakona sa mmf kreditom?...Koja ste vi evropska fukara,najlakse je po sludjenoj bijedi
Ja predlazem da svaki entitet,kanton, grad, selo, ulica, zgrada, stan, kuca imaju po jednog predstavnika u predsjednistvu i da se mjenjaju svakih 6 minuta... :) :) :)