Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OHR NECE NAPUSTITI BOSNU I HERCEGOVINU SVE DOK SE BOSNI I HERCEGOVINI NE VRATI NJEN LEGITIMNI I JEDINI USTAV A TO JE USTAV RE.PUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE ! Sta mislis srboce.Tnicka mumijo krvoprloca, DA CES DOKRAJCIT BIH-u ODLASKOM OHR-a ?
slazem se, pa rimljani su ih u ropstvo bacili i doveli na porstor srbije upravo za kaznu jer nisu htjeli raditi pa su dovedeni da tucaju kamen za kaznu to je jasno i fino bojasnio bizantski car konstantin porfirogenit u svome djelu de administrando imperio robovi serbula. Dakle u istom tom djelu on navodi bosnu i njenog bana borica kao ugarskog saveznika.I gle cuda u djelu gdje se srbi spominju kao robovi bosna se spominje kao neovisna drzava i njen vladar ban boric. Kad ovo procitas onda ti bude jasno zasto su svi sprski povjesnicari namjerno lazno prevodili de administrando imperio al sreca oni mogu prevesti sta hoce na srpski postoji latinska orginalna verzija tu ne mogu iskriviti i lazno napisati XD u latinskoj verziji srbi ostaju serbula (robovi) a bosna i ban boric nevosna drzava i ugarski saveznik i to je nepobitan fakat. Sto se tice ovih posrbica oni trebaju tom istom ohr-u podici spomenik klintonu i drugim amerima sto zaustavise 5 i 7 korpus pred banja lukom.
sve srbe nabijem na krst onaj njihov sto se mole svom hebanom isusu...srbi,vlasi,c.e.t.n.i.c.i prnuli ste u fenjer pogan jedna!!!
Naravno, to traže i Radmanović i Dodik i njegovi pa i Čović, Ljubić i drugi jer žele napokon da dobiju svoje države. Ako ode OHR, gospodo Lagumdžija, Tihiću, Radončiću, Haliloviću i drugi čelnici stranaka iz Federacije, od Bosne nema ništa. Zato ne dozvolite da se ostvari san RS i HB pa da odu još jedini zaštitnici Bosne i Hercegovine. Zatvaranje Brčkog je prvi put ka tome. I ona iz EU najružnije stvorenje Panpalone, je izjavila da više ne smije na oči Dodiku jer mu je obećala zatvaranje Brčkog i mirnije razmišljanje o svemu.
Vi ssssssssssssovci ste za sibira a ne za evrope. Ima u EU više srba-kriminalaca nego svih ostalih kriminalaca zajedno. Samo da vam je pljačkanjem \"zarađivati\". Izvadite ruke iz guzice i radite pošteno kao i drugi svijet, pa će vas svako tražiti. Ovako vas traže samo kao kriminalce.
Boža sačuvaj nas tumora, side i srba.
Ne ne nama smeta republika srpska prema EU i zelimo joj sretan put u PM i da nam nikada ne dodje vise...
Srbi su vec dozivjeli genoc.id od usta.sa i nikad im se nismo za to osvetili.A ako misle Bosnje da su samo oni frustrirani,vjerujte i kod Srba kipti zbog svega sto nam rade oko Kosova.Ako prizivate rat znajte da RS nece biti prepustena sama sebi a onda Bosnje nek vam je Bog na pomoci.
Aj sad lepo svi koji mrze Sr be neka nam kolektivno poližu m___u---d--AAAA !
Sto ovaj ceto spominje rijec \"GRADjANIN\" taj entite tzv iz kojeg on dolazi nepoznaje rijec gradjanin.
Pa valjda i Radmanovic zna da postoje ljudi u BiH koji bez okupatorskog OHR-a ne mogu i da bez okupatora nikada nisu ni mogli. I Radmanovic jasno zna da prije nego sto ovaj danasnji okupator OHR ode, treba se osigurati neki novi, da samozvani \"bosnjaci\" imaju kome lizati du.pe. Jer oni bez svjezeg ukusa gofana na jeziku ne mogu. Zato Radmanovicu, bolje se bavi necim drugim dok okupatorske sluge lizu Incka.
Srpska politika je uvijek bila generator problema na Balkanu. I njima će doći kraj. Srpski narod će doživjeti gencid kad tad takav kakav nisu doživjeli ni Židovi. I moći će se zahvaliti nikom drugom nego svojim bajnim zaluđenim svetosavskim političarima ;)
Bila jednom jedna zemlja zvala se SFRJ i više je nema!!Tako da o Bh možemo se samo šprdati u vicevima:))
daHdo operi ponekad šu.pak, nemoj ga samo obrisat ili čak i ne obrisati toalet papirom! @ ostali BiH je međunarodno priznata, nezavisna i suverena država! sa OHR ili bez njega, svaki pokušaj \"raspadanja\" bio bi udar na međunarodno pravo. ne postoji izlaz iz luđačke košulje dejtonskog sporazuma. kad ne bude dejtona, bit će neki drugi (ako ne bude ni dejtona ni drugog sporazuma-onda nastaje rat-dejton je samo odgodio rat-to je mirovni sporazum)-gdje se svi narodi moraju dogovoriti šta dalje u BiH, ne odlučuju srbi ništa sami. RS se ne može odvojiti bez pristanka ostala dva naroda, čak bi poželjno bilo da srbi pokrenu referendum o ocjepljenju-to bi zabetoniralo sudbinu RS i dovelo do njenog nestanka.
Moj Radmanovicu dzaba si narasto toliki Vlah a jos ne znas svojom glavom razmisljat, neko moras Dodikovom. Dzaba puste godine
vi muslimani iz BiH ste uvek profitirali od okupatora, ovaj sadasnji ce otici kad tad a vi ce te ostati na 24%, bilo velike srbije ili ne.