Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@axa: pa jesi li ti normalan? demokratski? znaci odsad se preglasavanje jednog konstitutivnog naroda zove demokratija? \"Srbija napravila agresiju\" gdje to bolan? Ja koliko se sjecam, braca Srbijanci su nam ostavili NESTO oruzja da vas mozemo potamaniti koliko nam to bude u zelji moci da ostvarimo...
Ja sam da ga duduk raspuse. Ko je za Dejton, taj je protiv referenduma!
Pustite ga ljudi nek raspise vac jednom, super!
Hvala g-dine Incko unaprijed, ne daj bandi zlocinackoj tu nekakve referendume, mi to ko sto su nas turci ucili 1000 godina u nasoj jednoj jedinoj, tadasnjem pasaluku, po kratkom postupku. Kmetovi su kmetovi, sta oni znaju sta je referendum!!! To samo mi znamo i turci, nasa sekularnost i demokratija cuvena u svijetu, samo jos da nije izdajnika tihica i ostalih minderasa, vec bi turci tu bili i mi bi bili veeelikiii ko sto i zasluzujemo, g-dine Incko. BiH4EVEr!!!
Salkicu, posipu ga addmmiinniistrrattoru a on tebi
Sta misli krvolocno genocidni vozd iz Laktasa, da i on ima pravo na referendum, to samo mi, pravi bosnjaci, imamo pravo, a genocidni nemaju nikakvo pravo, neka idu u Srbiju pa tamo raspisuju refrendum, jel tako g-dine Incko? Tako vam g-dine Incko beskonacno hvala, danke deutschland, sto ste nam dali Kosovo i oteli ga od zlocinackih ukrajinskih kamenjara, ali nije dovoljno, g-dine Incko, dajte nam jos zelenu transferzalu, da protjeramo bagru preko Drine, a sa Hrvatima cemo laHko, svejdno, mi, oni, vi, turci, svi smo svoji Fala ti na velikoj albaniji, gdine Incko, ohr i g-dine Gregorijan, kao i ostala gospodo Evrope i svjeta. Mi cemo vama svoju odanost pokazati, samo nas rijesite genocidasa. BiH4EVEr!
RAMIZE...PUSIS LI....MISLIM DA NE BI TREBALO DA POCINJES POD STARE DANE...ZATO SMANJI DOZIVLJAJE, SKODI TI ZDRAVLJU!!!
...ceda sto sto su se razlajali... AV, AV... Mi imamo pravo... av, av... referendum je zastita srp. nacionalnog interesa... av, av! Daj\' ima li iko zovnuti sintora!
Kak sad objasniti krvolocno genocidnom vozdu iz laktasa, da samo mi, izvorni stanovnici nase drage jedne jedine imamo pravo na referendum, jer mi znamo i samo mi sta je prava demokratija, jer smo to naucili od nasih dragih turaka zulumcara, a sta znaju kamenjari iz ukrajinskih pecina sta je referendum, kad smo mi 1000 godina u bosnicium bosona, solicicijum gradili asfalt i piramide, kamenjari nisu znali ni pisat ni citat, mi ih naucili bosancicu, kak taj g-din Incko to da dozvoli, kad mi uvijek danke deutschland, jal turci, jal vi, samo ne ukrajinski kamenjari, sto su samo prije 13 vijekova doselili ovamo, a mi smo tu od kulina bana, kao nas fatih osvajac sto je, dragi alahu, al sam sretan sto sam bosanac, bosnjak, musliman, ilir, japod, sloven, bogumil, hrvat , srbin, i aljbanjez. BiH4EVEr!!!
Polako, jos uvijek se ne zna referendumsko pitanje. Referendum je uobicajen nacin izjasnjavanja naroda u svim demokratijama.
I mi smo predlagali izdajniku Izetbegovicu da pravi put a ne referendum, hoce minderluka foteljasi, nece da rade nego da pljackaju nasu jednu jedinu BiH4EVEr!!! Valja to platit, kazem ja izdajniku krepalom izetbegovicu, al stas kad svoje pa svoje, kaze, ima para, nek je ko avlija, kaze ti tvoj alija. Predlagali smo i izdajniku tihicu da gradi put, al nece neg dzamije, i izdajniku minderasu harisu, i on dzamije. Mi hocemo asfalt, necemo dzamije, al minderasi ne slusaju.
Pa zar nije lakse napraviti referendum,nego auto put..ali ima jedna razlika referendum je beskoristan,za razliku od auto puta.............
Evo jedan vic sa Pinka: \"Odakle si Mujo\"? \"Iz Zenice\". \"Sta radis\"? \"Ja sam pjesnik\". \"Amater\"? Mater radi u basci otkad je u penziji.
Opet help baznia...kad se ebe.e, djuku ne zovete, ono kad ste vi...
jel ti to tako svoju djecu ucis da lazu, sve vrijem dok ste zagovarali referendum i vezali zastave bosna je bila u sastavu jugoslavije ,tada ste lijepo upozoreni ne igraj te se vatrom jel bi mogli nestati sa zemlje,vas babo je zrtvovo vas za islamsku bosnu,tada je referendum bio legalan i genser ga jedva cekao da prihvati i uvede bosnu u rat,a sada ovaj jauce i moli ohr da je kao referendum nesto nelegalno,hajde stavi te ruku na celo i priznajte da ste glup gluplji naj gluplji