Aleksandar Bocan-Harčenko
0
'OHR je smetnja političkim procesima'
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je onih \"malih\" i uglavnom neruskih naroda u Ruskoj Federaciji, kojima centralna Moskva i te kako nameće svoje vrste odluka, od nametanja proruskih vladajućih struktura, ekonomske infrastrukture do prisustva ruske vojske kao \"čuvara ruskog reda i poretka\". Ili će bosanski pravoslavci, katolici i muslimani biti Bosanci u bosanskoj državi ili ih neće biti nikakvih u nikakvoj i ničijoj behaciji-federaciji ! OHR i ne treba onima koji imaju rezervnu domovinu - neka počnu da je koriste u pravom i punom smislu te riječi !
sve drzavne i ekonomske odnose treba prekinuti sa rusima, dosta ih je vise. treba njihovom ambasadoru i ostalim predstavnicima reci fajront, ovdje niste dobro dosli. pod hitno prekinuti uvoz gasa i bilo ceg drugog od ove gamadi.
Ja stvarno nisam \"vidjeo\" knjiga koliko si ti procitao, i \"neznam\" nista u poredjenju s tobom \"alieto\" kod mene vise problem \"dezorjntacije\". Da si procitao dvije slikovnice u zivotu, bio bi pismeniji.
@bosanac-vidim da si dezorjentisan ali to je tvoj problem-ja sam vise procitao nego si ti vidjeo knjigati neznas u kakvoj i u kojoj drzavi zivis i gde se budis,mislis da je neka dzamahirija ili to zelis da bude alieto kada se umijes vidis da su ti komsije i srbi i hrvati ali da nece da se zovu bosanci,dok to ne shvatis imaces problem dezorjntacije
Ruse niko nista ne pita, ali je bitno da se tvoje misljenje uvazava. Naravno i misljenja svih ostalih bosanskih mahalasa, koji po starom turskom obicaju besposleno trabunjaju.
a i ti, minhen... ja se svako jutro probudim pa trcim na sarajevo x da procitam neki tvoj komentar. sve do tada ne znam u kakvoj sam se drzavi probudio. jel ost\'o bosnjakistan i jel post\'o srbikistan. tvoji su mi komentari orijentir. idi bolan radi stogod pametnog, procitaj neku zabavnu knjigu, zizgu stogod. ejbote dodik u opanak :))
Ko tebe sta pita hrak čenko? idi u rusiju pa je uredjuj kako ti ku rac ište. od jebaus :))
koliko osuda nekoga razumnoga i racionalnoga pristupa problemu a koliko p ohvala na ratni poklic onoga majmunolikoga-moze mi neko objasniti zasto muslimani zele da ovde neko ostane i namece neka resenja a ne zele dogovor sva tri naroda? pipo puna ti usta neoga genocida i pitam te kako bi ti to ukinuo republiku srpsku,koja ti je ideja i jel mislis da ces nekada dozivjeti da silajdjic bude neka vlast srbima
OHR ce ostat u nasu drzavu sve dok genocid tvorevina ne bude UKINUTAu korist USTAVA demokratske funkcionalne suverene drzave BiH-e!!!i TACKA! a ti harcenko okupiraj se o svim ratnim zlocinima,genocidu i aparteidu koji vrsi fasisticka rusija na Tchecesnki karod i drzavu vec dvadeset godina!Dosta terorisete Tchecene sad trebate i gradjane BiH-e? BiH4EVER!
Hraaakkkkk-tasenko, tebi treba je:at mater i proglasiti te personom non grata! Mars u tvoju bijednu rusiju i tamo jedi go.vna!
\'Kad Banjaluka govori da neće podržati nametnute odluke, mi razumijemo taj odgovor i ovaj stav RS mora da bude uzet u obzir\'\', naglasio je Bocan-Harčenko za beogradsku \"Politiku\". Mislim da je ovo sasvim jasno !?
odi Hrcak malo popusi Laktasenku i on neka popusi tebi da se smirite.....JOKS......
Bosna i Hercegovina se približava EU a ne Rusiji,prema tome tvoja razmišljanja Harčenko,Laktašenko,kako već bi,nemaju nekog uticaja. Joj lik je stvarno povremeno naporan.
Pricas gluposti Hrca,bas si kao hrcak,montirajuti poljaci rakete na granici a ti zavadjas narode u BiH.RS je genocidna tvorevina i to je jasno i kada ti i ostali priznate mozemo pricati o unutrasnje-politickom uredjenju BiH bez GT,ali sa svim pravima koja ce stititi nacionalne i gradjanske interese Srba i ostalih naroda.
Bosna necu u rusiju nego u eu Hrcenko i zato koi su uslovi za to ne odredjuje bacuska nego eu a tebe ionako niko nepita nista i usput i nisi bas pozeljan sa svoim komantarima koi ionako nemaju nikakvog uticaj u BiH