Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi nam ne trebate OHR,sve je ovo od vas počelo!
Ma dasta je nego se zabrinuo nije mogao ni spavati od veselja jer sve tece po NJIHOVOM planu i programu
Za one Bosnjake koji jos nisu svatili igru - Ovi nasi strani \" pomagaci* a bogami i neki nasi predstavnici rade na nestajanju Bosnjaka iz Bosne od 91 do danas i ubuduce !! Mi jedino mozemo sami sebi pomoci ako se probudimo ikad,mada mislim da kasnimo.
ovaj visoki prestavnik kao da je od juce! sta on konta ko smo mi, stoka bez skole ili pak sirotinja koja prosi za malo prohe. izjavom da bi Dodik mogao biti motor u regionu, je drskost bez granica.
Mi iz Europe samo posmatramo i saljemo znakove zabrinutosti ili podrske. Pa zar vam to jos nije jasno???
Vratiti Bosni i Hercegovini NJEN JEDINI I LEGALNI USTAV a TO-JE USTAV Republike Bosne i Hercegovine...!!! DOSTA vise SERBO-DIKTATURE Daytonskog Sporazuma...!!! Hocemo D E M O K R A C I J U...!!! Nema pODJELE Drzavne i Vojne Imovine RBIH-e na entitete ili bilo KAKVA PODJELA Drzavnih INSTITUCIJA Drzave BiH-e na ENTITETE...!!! Vec JACANJE I CENTRALIZACIJA DRZAVE BIH-e i SVIH NJENIH INSTITUCIJA...!!! Pamet u glavu Zlatko i svi ostali Patrioti RBIH-e...!!! Podrska OHR-u, Visokom Predstavniku Gospodinu Inzku i SDP-u...!!!
Karine iz OHR da se više nibi sikirsli idite kući a ako nećete onda idite u tri PM
Doveo suplju do savrsenstva, uvijek se oglasi ali ne kaze nista, i to za velike pare...bljak
Pitanje je samo jedno: za čiji račun i interes je OHR napravio sve ovo sa vladom federacije i doveo zemlju na rub raspada? Hrvati su uvijek dosad bili kohezioni faktor, ali su nakon Lagumdžijinog i Inckovog budalakanja s vladom i poništavanja odluka legalnih tijela BiH (za čije jačanje se OHR zalaže verbalno, ali samo kad njihove odluke štimaju tom OHR-u), oni to više nisu. Podjele na sve strane, država nam puca po šavovima i mimo šavova. Za čiji interes, samo to se pitam? Ameri, ko li? Znaće se jednog dana, ali dotad dabogda da bude i BiH.
Svako normalan u ovoj državi zabrinut je zbog poteza OHR-a koji je do ovoga doveo: stavljanja u vladu Federacije reketaša iz Stranke za kumove, rodbinu i prijatelje, pljačkaša i atentatora Lojanovića, te sljedbenika fašističke ideologije iz HSP-a (Hrvatska stranka poturica) koji u uredima još uvijek drže biste ratnog zločinca Ante Pavelića. I sad se OHR, kao, čudi? Jadan smo mi narod!
nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!! nećemo treći......hoćemo sedmi!!!!
Krajnje je vrijeme da ih OHR pocne nesto da radi i bude više od posmatrača! Posmatranje nam ne treba, ispitali smo se i spolja i iznutra, dovoljno.
Bolan Incko šta ti je žao, posmjenjuj bagru uspostavite protektorat i gotovo