Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ukidanje cetniteta dolazi u obzir
I republike mrske
Ukidanje entiteta i kantona.Samo ekonomske regije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cim se uopste raspavlja o drzavnoj imovini onda je jasno da ce pripasti entitetima. Zar nije logicno? Uporedo sa izbornim zakonom, ovo je prakticno priprema za podjelu BiH. BiH je pustena niz vodu u medjunarodnim krugovima.
Kome palamudite, kad nepostojite na pola Bosne!
To se zna vec duze vremena provalili su ih ljudi na face tv.. a zato postoji bojazan da stranci vrse pritisak na ustavni sud da razvodni odluku o drzavnoj imovini .. samo da ne podlegnu pritiscima i udovolje dodiku i vucicu i covicu
je da je suverenitet (politije) stanje donošenja zakona i kontrole resursa bez prisile drugih naroda, dok je vlasništvo stanje potpune pravne kontrole statusa nečega
Samo da se ne ukljuci expert Cero. Koji ne razumije da drzavna imovina ne postoji. Da je suverenitet iznad gtunta u pravnnom smislu. Da SUVEREN nije pravno lice I nemoze imati imovinu-grunt. Suveren upravlja I rspolaze svim dobrima, daje (koncesiju) uzima (expropopira)
Schmidt nije visoki predstavnik. Visokog predstavni mogu imenovati samo UN. U njegovom slučaju to nije učinjeno.
Imamo presude Ustavnog suda,ne treba nam zakon veći od toga
Ne ide ovo nikako probali smo nije uspjelo jednostavno se Bih raspada najbolje svak svoje i da se pomalo u miru razilazimo Mile raspisivaj
Haha. Sve tačno što se predvidjalo. Zakon o genocidu za bosjake Drzavna i vojna imovina entitetima hdz stalno mjesto u predsjeništvu. Hvala Bogu sad živimo u informacijskom i "always connected" dobu pa postoje "algoritmi" koji sve predvide!
A gdje je među ekspertima Dodik? Ne može se to dijeliti bez njega.
Džaferović govori da je Hrvatska agresor pa mrtav-hladan dođe u Vukovar, kao da se ništa nije dogodilo
Kakve veze ima stradanje civila i branioca Vukovara (kao uostalom i Sarajeva, Goražda, Srebrenice, Dubrovnika) sa podmuklom politikom Tuđmana, Šuška, Bobana koji su dijelili BiH sa Miloševićem i Karadžićem. Džaferović kao i Hrvati koji dođu u Srebrenicu imaju ljudsko i civilizacijsko pravo da se poklone žrtvama.
https://www.youtube.com/watch?v=jkghtyxZ6rc
https://www.youtube.com/watch?v=jkghtyxZ6rc XD
ovo je predsednik legenda https://www.youtube.com/watch?v=XXN8xxCxA5s Xd ahahhaha
ŠMIT SE NASTOJI NEKIM KRUPNIM I MASNIM ZALOGAJEM PRIBLIŽITI DODIKU KOJI GA JE OTKANTAO. NASTOJI MU DATI NA RASPOLAGANJE ŠUME I RIJEKE E DA BI DODIK SA NJIM POČEO RAZGOVARATI. UMJESTO KAZNI DODIKU SE OD STRANIH PREGOVARAČA STALNO SMIJEŠE NAGRADE. ČAK I GENOCID NASTOJE PREIMENOVATI U GENOCIDČIĆ.
ma bravo smit tako se radi ostaje imovina sva u RS bravo