Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žele izbrisati i sakriti sve tragove temelja Republike Srpske.
Borbom protiv golorukih civila, žena, djece, starih? Srebrenica je temelj RS-a, uz naravno potpis Alije.
stepa puši ***
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Inzko ima platu od 48 000 KM, a najvise sto je uradio do sada je da potpisuje ovakve pozive
Inzko je samo istureni pijun PIC se puno vise pita,nece on nista na svoju ruku radit,oni su u zadnje vrijeme pustili nase da se pokusaju sami dogovorit,sto ocito ne ide,jbg ne mozemo do vijeka bit protektorat,a stranci mu i daju tu platu,tako da on nema neku veliku krivicu...
Inzko je spijun i samo pise izvjedtaje sta se desava ovdje. Klasika. Spijun malo nasminkan kao neki vioski predstavnik nekog tjela lafo.....Integracije......spekulacije....
Vazi,nemojte je rusiti,ali prvo da se silos i viktor bubanj vrate u prvobitno stanje,prije nego je vikotor,stratiste i logor srpskog naroda postao sud.Ili pretvorite tu kucu u osnovni sud.Samo treba bosnjama vracati istom mjerom.Dosta smo mi njima popustali,osilili su se pravo.
stepa stepanovic sram da te bude svog misljenja mi se borimo da ne bude mrznje izmedju nacija a ti takav supak pa kad ti nemas pardona necu ni ja. da dobijemo po pici hahah nasmijao si me,hvala ! Bosna je uvijek spremna za odbranu , izdrzali smo 4 godine ,sad smo spremniji i jaci , to smo dokazali koliko ima poginulih koji su zivot dali za Bosnu i opet cemo ako treba !
al te jeba Stjepa, hahahahaha
ruši hahahahaha ruši..
E moj Inzko, *** ti pleme u kojem si ponik`o...
sasapuskin nisam nikakav rambo,a najmanje ovaj kojeg spominjes.
Genocid se nastavlja...
republjik smrdska idealan izvor za pisanje scenarija za bolesne horore, a angazovati se mogu direktno i "glumci" s iskustvom...filmovi tima "brda imaju oci", "klopka", "kada jaganjci utihnu ", itd
I neko kad mi prica da smo svi isti i umanjuje tezinu pocinjenog zlocina. Pa oni uoci svojih blagdana hoce da sruse tu kucu, to je sastavni dio proslave blagdana. Sve su to che/tnici i che/tnicka posla, i u administraciji u foteljama i na ulicama sve je isto sazrelo za kame.
republika srpska = genocidna tvorevina srbi = genocidan narod
Jovan Divjak i Dragan Vikić su genocidaši jel, idiote.
Jovan Divjak za sebe ne tvrdi da je Srbin, a Dragan Vikić se izjašnjava kao Hrvat, a ti si očito ispao glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s Gospodara svih svjetova da uputi ministra sigurnosti radojcica da iskoristi ovu prijetnju G.R.S. i njenih organa vlasti u Nasem Visegradu da upotrebom ovlasti koju ima ministarskim polozajem pohapsi sve koji su iskazali namjeru rusenja kuce gdje su popaljeni nasi nevini sugradjani,jer se ovim cinom direktno ugrozava bezbijednost gradjana u BiH,zato je on izabran,ne OHR ili bilo ko drugi; Molim Allaha dz.s da licemjere,prevarante,munafike prije cekanja za na onaj strahovito kazni i na ovom svijetu; amin.
aj se liječi na psihijatriju
Stepa Stepanovic Majku ti j.... u p.....,reci gdje si da te potrazim,ako si toliki mudan.Ja sam iz Cazinske,ljute Krajine.Ako te zanima vise informacija,samo reci.Bujrum kod mene ili da ja dodjem kod tebe,djubre jedno sovinisticko - fasisticko.Nadam se da ce mi Bog dati priliku da te sretnem negdje,a hvala Bogu posao me vodi sirom BiH.Jedva cekam da te vidim .Bio bih sretan kad bi dijelio isti entuzijazam sa mnom.Ne budi pi.....Dacu ti 100 Eura samo da mi kazes ko si i gdje si.Moze?
Da ti nisi onaj Rambo iz Cazina?
al te jeba Stjepa
Ma nije njima do ceste nego da se smiju mrtvim i zivim zrtvama njihove extremne retorike koja je i dovela do toga da ta kuca prestavlja to sto prestavlja.tuzno jer je ovo primjena sile sa najviseg vrha
Sta drugo ocekivati od genocidne bagre?
Samo spalite,gorit ce i srpske kuce po sarajevu. Rusiti genocidistan!!!
jest, kada bi vi imali muda za to, pošto ste sada ostali sami, bez nas hrvata