Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li, da li, da li, da li.. osjecas?
pa poduzmite mjere zasto primate plate koristite zakonska prava
Ovaj samo sto ih ne pocne moliti da ne prave stranja
dok je ovako OHR mlak, ovi će i dalje divljati
Niko u BiH ne bi trebao blokirati provedbu izbornih rezultata ali ako već blokira šta ja tu mogu, neću mu ja zabranit, ja sam tu da blokiram Bosance da se brane
Provedba izbora je blokirana nepostojanjem izbornog zakona u skladu sa odlukom ustavnog suda. Ni HDZ ni bilo ko drugi to ne može promeniti. Konstitutivnost svih državotvornih naroda je natkrovljujuće načelo. Sprovesti odluku i formirati vlast. Ako Bošnjaci neće,oni blokiraju. Niko drugi.
Zašto se Bošnjaci zabrinu kad se Valentin javi?
Incko ne rise matere ti
pa imenujte tog iz vijeća europe
Otkako si ti zabrinuti ovdje ova zemlja ne ide naprijed.Sad sam siguran da si antibosanski igrač.
hahaha jesi se zabrinuo ,ovaj lik je cirkus zivi svega mi.
Nadamo se jos jednoj zabrinutosti. Likovi poput covica i doDicka hebu ih u mozak, a onda ovaj "otkuda ja ovdje" predstavnik, i njegov jaran wigemark, mrtvi hladni kazu kako se nadaju da ce u ovom mandatu gorespomenuti dvojac bez kormilara biti konstruktivniji, te da ih zbog toga ne treba sancionisati.
O probudio nam je MEDO. Medo je ponovo kao zabrinut., MEDO MEDO, nemoj se brinuti
Probudio see Inckaraaaaaa
OHR zlo BiH