Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni izražavaju bojazan, oni pozivaju, oni posmatraju .... i boli ih briga...
Oni jebu mater k'o i obično! Oni su jedina publika koja za gledanje cirkusa prima enormno puno para!
@zelenčasti štrumf - dok je klauna ala Budimir i režisera iz SDA(specijalisti za režiranje kriza) oni će biti tu i uživati u predstavama!
Iskreno se bojim sto jedan kriminalac poput Budimira, moze da stvori ovakav haos u drzavi da svaki gradjanin osjeti i snosi posljedice, tesko nama sa takvim samoprozvanim politicarima.
Čovjek im je poručio" Dajte ovlasti pomoćniku"! E pa sada ko je kočnica - naravno SDP-ovci zajedno sa Nikšićem. Zna se i zašto. Pokušavaju svoju nesposobnost da prebace na bilo koga drugog. No i ovaj "spin" je samo autogol!
najlogičnije je imati nove izbore
MMF GO HOME! Tursku razvališe čim su im ljudi vratili čitav dug....GO HOME, nas nemožete gore razvaliti GO HOME ma..jku vam LIHVARSKU
vala i ova čudna organizacija neradi ništa za interese BiH. šuplja do bola. ma sve mi se čini da če ovo biti atraktivno proljeće.
svi skočili da nam uvale tranšu MMF. Neznam kad su ovako skočili....ni kad je JMBG bio u pitanju! Fakat hajd nek mi neko kaže
eh da mi je znat ko mi uvali minus na ovaj komentar. Garant neko iz OHRa ili MMFa hehhehe
NjV: Uručivanje humanitarnih poklona siromašnim od strane sarajevske policije pred kamerama (zar nije muslimanski pomagati anonimno?!) je očigledno nabacivanje šminke te siguran znak da se Vatikanovi kvislinzi spremaju na upotrebu policije za političke represalije - po receptu novog Vatikanovog geopolitičkog igrača ("hitlera") diktatora Erdogana | HM: Sarajevo police handing "humanitarian aid" to the poor in a media facelift as Vatican's quislings prepare to use repression as in Turkey (TWITTER) http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Naravno,jedina odgovorna osoba jeste Budimir,on je i odnosio samostalno odluke i van svojih ovlastenja.On ce nama gradjanima morati odgovrati,ali sta se to njega tice,kad njega stite kriminalci iz SDA,kad su ga poslije onakvih zlodjela izvukli iz zatvora ne vidim zasto ga sad nebi zastitili.
Nem
ohr, mz, sorensen i ostali antibosanci, zapjene samo ako neko pokusa da se suprostavi njihovim marionetama i rusiteljima BiH iz SDP i SBB, ohr, mz, sorensen i ostala dju.brad, ne oglasavaju se zbog zabrane Bosnjackoj djeci na obrazovanje u genocidnoj tvorevini, ohr, mz, sorensen i ostala djubrad, ne oglasavaju se zbog nepostivanja genocidne tvorevine na zakone i zabrane Ustavnog Suda BiH o zabrani obiljezavanje 9.januara, kao dana genocidne tvorevine, ovi evropski licemjeri i djub.rad oglase se samo onda ako neko pokusa da se suprostavi antibosanskoj politici koju sprovode SDP i SBB a po nalogu zlocinackog udruzenja sanu iz beograda.
Pa treba *** mater i Insku i OHRu koji su oni klinac ovde kad nista ne poduzimaju a ovlasteni su
Žalosno je da nama stranci trebaju u ovolikoj mjeri, žalosno je da imamo političare i dužnosnike koji su zarad nekih sumnjivih interesa kadri ovako umobolno postupati, žalosno je da se građanima ove zemlje non-stop pokazuje i dokazuje da žive u apsurd zemlji.....žalosno je da je više destruktivaca nego progresivaca.....i tako redom!
Budimir je isao na instrukcije kod SDA, jer ovo sto je on pocinio i napravio za Federaciju, nije samo njegovo maslo, ovo je politika SDA koja zeli na sve nacine destabilizirati Federaciju, zakociti njen razvoj koji je dobro poceo, te napatiti jos vise narod, to je politika SDA koju je Budimir samo preuzeo!
Ja ne znam koji je on KURAC sto ga ne smjene zna li iko na ovo da mi odgovori