Nadležnosti su jasno definirane
0
OHR: BiH se neće raspasti i Dodik to treba shvatiti
Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzihadbosna i mene bi na tvom mestu bilo st.id. Da znam koliko god la.go sebe da sam pot.urica, da sam od izd.ajica, da sam od onih koji se bez stida busaju u prsa dok pricaju o neiviđenoj hrabrosti i to sve dok u isti glas mole bez stida i pla.cu svima kome stignu da im pomognu. Od onih koji stvaraju naciju i jezik na la.zima od onih koji se non stop ki.te tudjim perjem i to bez srama. Oni koji se cak i kite srpskim perjem koji su vekovima br.anili i odb.ranili bosnu od razlicitih agr.esora dok ste vi svejednom do zadnjeg ljubili i jos danas ljubite noge i du.. Od onih koji mr.ze amerikance jer vam tu.ku bracu a kad amerikanac vikne skidate ga.ce i poklopite se usima. U glavnom sramota ste nego dzihad bolje bi ti bilo da se ti vratis tamo odakle potices da budes ponosna Srbenda mi smo ti oni ljudi koje mr.ze a kojima se dive. Bolje bi ti bilo da se vratis poreklu pa da budes ponosan takvi su dobrodosli kao Emir i dru.gi to su veoma hrabri ljudi
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
hallo GI-C-KO goni se TI u tri KORUSKE P...E M......NE ide kuci koruski majmune. Mi smo BiH spasavali dok ste nam ruke vezivali i dok su NEMANI harale sa svim orudjima i oruzjima pa i onda kada su ispred TVOGA praga dogovarali i potpisivali DIOBE BiH a vi svi gledali i htjeli iskorijeniti Narod i VJERU sa prostora EU jer ne pase u pejzaz EU Sklopa. TI se sada nasao nekoga ubjedjivati i savjest umirivati. Sjeti se majmune kako se fasizam u Njemackoj pa i tvojoj Austriji zaustavio. TI primjenjujes nekakvu samo TEBI znanu metodiku da umiris F,ASI,S,TU i da ga uvjeris u nesto na sta se on lagahno podsmijava. GI,CK,O gadis mi se TI, OHR, MEDJUNARODNJACI i svi bjelosvjetski probisvijeti koji na muci Naroda ostvarujete zavidne zarade i zavidnije napojnice jer vi ne radite nista dzaba. Pfuj!!!
Pozdrav braći Jevrejima! Nezavisna Republika Srpska!
Pozdrav braći Jevrejima!Nezavisna Republika Srpska!
pozdrav braći Jevrejima! Nezavisna Republika Srpska!
Bih se neće raspasti, BiH se neće raspasti, BiH se neće raspasti.... Ponavljaju svaki dan, podsjeća me na onu reklamu: Nemoj misliti na torticu, nemoj misliti na torticu.... i onda odjednom Tortica! Sad ili odmah? :)
Lijepo covjek neku noc rece, niste vi nista unijeli u sastav BiH da to razgradjujete , BiH je imala svoju nezavisnost i prije usrane jugoslavije, Trebala je srbija da ko parazit nametnik nakaci se na pola hrvatske, al hrvati su vam objasnili neke stvari, srbi iz srbije su to tada shvatili i pomirli se dok ovi kvazi srbi izgleda jos zive u svijetu jedinica i nula. Smirit cete se vi ko jagnjat pa cete vidjeti suzivota i ljepote :)
Zar iko misli da je BiH drzava? Nek` dodje u Uskoplje!
Valentin Inzko.... zvani VAZELINKO. koga briga za ovim starim prdonjom koji pokušava održati svoje radno mjesto još koju godinu, samo da bi se dočepo euro-političarske penzije. inače ga bosna interesuje ko lanjski snijeg.
Hvala Bogu naravno da nece, ali to su Dodicine puste zelje .....
Bosna i Hercegovina - jedna i jedina.....
The End bosnien. bosna is dead. REFERENDUM please.
ohr je raspadnut, a kamoli bosna, koja se više nigdje i nespominje kao neka ozbiljna država.
Sve mi se čini da je napisan Američki scenarij za Tragediju u 3 čina : 1. Međunarodna zajednica optužuje Dodika. 2. Međunarodna zajednicva smjenjuje Dodika. 3. Međunarodna zajednica (i tužilaštvo BiH) optižuju Dodika za ogromne pronevjere .