Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda će meni transplantacijski centar donijet srecu. Imam 19 godina, već skoro dvije godine sam na hemodijalizi, živog donatora i financija za inostranstvo nemam. Osuđen sam na smrt, ali nadam seda će mi ovaj projekat jednog dana vratit osmijeh na lice
hvala sdp ! bez vas ne bi svanuo novi dan !
Sreca pa SDP odlazi u istoriju, cuj da oni razvijaju transpatancijsku medicinu. Mora da SANU stoji iza ovog projekta...
Ovo je deset novih radnih mjesta u ministarstvu, valja uhljebiti jos nekoliko onih kojima se ruke ne prljaju od rada, nego samo da po administraciji papire prevrcu i da se budzet optereti jos vise placama nesposobnih administratora. Sto brate za te pare od plata koje ce dati palamudzijama nisu kupili novu opremu na kojem klinickom centru il ne educiraju kadar koji ne zna obavljati procedure. I nije kadar kriv, nego nema nikoga da zapocne inicijativu. Ovo je off topic, ali sto se ne obuci deset anesteziologa kako da uspavaju pacijenta kad se radi endoskopija ili kolonoskopija da narod ne radi "nazivo" ove procedure, ili kupi po jedan novi rentgen aparat u domovima zdravlja u manjim opstinama, da narod ne mora s uputnicom iz doma zdravlja s temperaturom 41 trcati izmedju bolnice i doma zdravlja ko mahnit. Zalosno je koliko su ljudi koji odlucuju neosjetljive na stvarne potrebe BiH zdravstva. A mi cutimo i tapsemo ih po ramenu.....
Još kad bi bilo stručnjaka koji bi znali uraditi nešto više od himenoplastike bilo bi super. Mesihoviću će transplantirati šank za lakat.
Zalosno je samo da se do 2011. niko nije ni potrudio da se na ovom pocne raditi, nadam se da ce sada nastavak ovog da ide kako treba, a ne da ostane ovdje gdje je sada.
Zaista ste patetični SDP roboti...
Svaka cast, napokon i mi imamo uslove za normalno lijecenje. Drago mi ej da se radi na koordinaciji ministarstava.
poceli smo i mi da napredujemo :D
ljudski zivot nema cijenu i treba se ulagati u zdravstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo, toliko djece jadne čeka na red i ova regionalna saradnja je posebno bitna. na UKC Tuzla se svakodnevno spašavaju životu, zahvaljujući ovom projektu. svaka čast ljekarima, ne kaži stari džaba Bog pa doktor.
a ovo ce im u mnogome olaksati posao. zaista super projekat.
Ovo je od velike vaznosti i prioritet je broj 1. Sjetimo se malo pa ce nam biti jasno zasto je prioritet broj 1.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još samo fali da pacijente počnete tretirati kao ljude...
bolje se mesar odnosi prema onome što kolje...