Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kovačević je tužio državu pred Evropskim sudom i dobio spor u kome se traži da država Bosna i Hercegovina treba ubuduće organizovati izbore tako da svi njeni građani mogu birati dva nivoa vlasti Predsjedništvo i Dom naroda BiH. Ostale nivoe kao što je kantonalni, općinski, entitetski...mogu i dalje na dosadašnji način dok sud drugačije ne utvrdi. Mnogi koji su pregovarali sa EU, Amerikom i OHR-om kažu da sve ove evropske presude su utjecale na povoljniji ishod u pregovorima.
Ko ovom jazavcu daje značaj nije mi jasno
Cazinska varalica zajedno sa Efendicem.Zinuli bili oko Federacije pa se udavili.Za vas su klupice,tobogani,igraonice,zacepi odcepi cijevi itd.Pustite drzavnu politiku pretesko je to gradivo za tebe i Rumenka.
Ko da riješi bezlični glupi trojaneri, ma hajde molim te, oni ne znaju dal' su pošli il' su došli samo nek je fotelja i upravnih odbora pa crnih limuzina pa tepanje šefe , ministre
Bravo Ogresevicu. Tacno, precizno i pristojno.Tvoj imenjak je trebao dati tu izjavu a ne gutati knedle i pricati kako to ne moze.
ma gdje nije
Bravo,jedan čovjek-jedan glas!! Još samo da se to sprovede, dobra vijest svakako,no kako i sa kime je provesti?!Ubjedljivo najgora vlast u BIH do sada,tu uopšte nema dvojbe!! Za fotelje i funkcije dali sve živo,ne bi me čudilo da se jednoga dana probudim i saznam da mi se država drugačije zove😎🤔