Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako i treba Niksicu koji nije u stanju 3000 glasova osvojiti,da ga saka bandita iz Krajine koje je sve redom gore porodila SDA a koja je unistila i iselila Krajinu ne ulozivsi 1 marke u nju za 25 godina vuku za nos,da mu HDZ gura na potpis osvjedocenog fasistu Vlaisavljevicku koja laze da u Sarajevu nema Deda Mraza i svinjetine,ovo si sve Nermine debelo zasluzio,cuj nesto,ne mora bolan ni biti Vlade dok se ne opametite,evo imamo Fadila,bolje nismo ni zasluzili.
Nije tako kako govoris. Ja sam Krajisnik i rado glasam za NES, a znate zasto? Da nema njih, nikad niko u Sarajevu ili Mostaru ili Banjaluci ne bi ni pomislio na Krajinu. Uvijek smo zadnja rupa na sviralu bili.
Vi ste svi obični prevaranti. O kakvom napretku ti govoriš?! Pa i kusa vrana u Mostaru zna za Kaljaku, uhljebljivanja i pranja novca. Izgleda da si i ti Ogriješniče isti Kaljako. Go lopov.
ti ili ne znaš Kljaku ili si lopina ko i on. U prvom slučaju, brzo ćeš se osvjesiti, a u drugom vam želim zajednički sudbinu SBB-a.
Vrati se to ko bumerang SDP-u nije kljako osudivan vec hopovac
NESkafa stranka.
Pa i Asim nije osudjen a svi su culi svojim usima ocitu korupciju i trgovinu polozajem.
Pa omogucite 1990 i HRS-u da pristupe vecini u Parlamentu i podjelite im resore u Vladi FBiH a ovog kretena prekrizite za sva vremena.
Znaci pade vlada prije nego što je imenovana. Ode Ogresević takticki sa SDA. Krimos krimosu
Ova seljacina nekoga ucjenjuje, ja bi olos pustio da ide sa poganom kriminalnom hobotnicom SDA pa da vidimo sta ce od olosi dobiti
Ajd sad jedan status na fb kako ste velike patriote
Anel vam je najpošteniju od svih osmopetokolonaša.
Dokle vise sumnjivaca u strankama?
i prezimo puno govori…
ne da on samo nevalja IMA LI NEKO DA JE NEŠTO URADIO ZA NAROD ZA DRŽAVU PA NEKA JE I POKR'O ŠTA JE POKR'O STVARNO NE VALJAMO KAO NAROD (sve tri konfesije i ostali)
Još
Još