Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, uvijek sam poštovao Krajišnike prije svega jer su agresori slomili i kičmu ili zube na tom dijelu Bosne i Hercegovine! I dan danas otvoreno pokazuju svoj patriotizam kao što i treba!
Zamisli koje bi ljudstvo imali slobodno od srednje BIH i Hercegovine koje bi okrenuli ka agresoru da nam nisu zabili u najgorem momentu ne noz, nego sjekiru u leđa. Isto su šurovali u ratu kao i danas sto šuruju sa Srbima u miru.
40 hiljada vojnika je bilo u srednjoj Bosni prema hvo, 20 hiljada u Hercegovini, zamisli 60 hiljada vojnika rasporediti na drugi front, nebi hajduka bilo na mapi. To je sve Sh-a taktika bila. Kad je hvo 93-e bio pred vojnim slomom STOP, potpisuj Vasingtonski sporazum u kojem je Tuđman olovkom ukinuo hzhb, kad su Srbi bilo 95-e pred potpunim vojnim porazom STOP, potpisuj Dejton, vracaj vojsku ispred Banja Luke, Doboja, Trnova itd. Neko nam nije dao da pobijedimo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Je i u Ravnom se armija BiH pokazala i odigrala veliku ulogu, m...r vam pokvarenu!
Kako se mogla formirati u Ravnom, kad je bilo cca 150 Hrvata u Ravnom prije rata i par kuća Srba ?
Zabi vam ga Nermin ! Bravo.
Da nije bilo Armije i 5 Korpusa sada bi pola Hrvatske bilo entitet RS , to je cinjenica ....
Zar nije fair reci da su obe vojske vedna drugoj pomogle? Sto i jeste tako. HV je pomogla Krajini a izmjestanjem rata u BiH se ocuvala Hrvatska. To je tako.
Zasto se niko ne zalaze na ogranicavanje na 2 mandata kao u USA, jer ovo je cirkus i samo se vrtimo u krug
Spušća mu ga Ogresevic, bez pardona, pravo gospodski! Aferim!!!
Upravo tako. Da je Alija rekao da BiH ostaje u labavoj Yu federaciji, HR bi bila samo nedosanjan san. To se zaboravlja i sve se radi protiv prirodnih partnera suverene HR i BiH. Vracanje u doba Karadjordjeva ponovo na djelu
4 god su imali nekakve Unpa zone i 4god se pripremali za jednu akciju..da su bili u nasoj sit ne bi ih bilo nigdje u roku mjesec dana. " sila " ..
Milanovicu mamu.Ko je primio izbjeglice iz SAO Krajine 91???? CAZINSKA KRAJINA
Boze sacuvaj kakve se gluposti podvaljuju. Znamo da tri puta ponovljena laz postaje istina, al ima nas jos zivih svjedoka koji znaju sta se zapravo dogadjalo.
Ko je sad ovaj?
Svi zive u onom sto je bilo niko nemjenja korumpiranu vladu. Iskren i pravedan je uvjek ist ostao svejedno koje vjere i nacije al nemaju sansu da postenim radom doprinesu za zivot.Zbog trenutnih vladara samo ,ne zbog proslosti ili buducnosti.sadasnjost je problem
Kako presucujete ko je oslobodio Mostar 92 god dok tzv armija bih jos nije postojala, da su se svi bosnjaci istočne Hercegovina spasili bjekstvom u zapadnu Hercegovinu,da su istocni Mostar bili zauzeli srbi i porusili sve mostove osim starog,i da muslimana ima još jedino tamo gdje bilo i Hrvata,gdje ste bili sami sa srbima vise ne postojite
A vi ste i stari srusili
Odbeanili im ghuzhice pa onda nam noz u ledja zabishe. HINJAVCI
https://www.youtube.com/watch?v=fq8r0HGH6Zc
https://www.youtube.com/watch?v=fq8r0HGH6Zc-ne brukaj se sotono