Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa visoki predstavnice sto ne hapsite najveceg mafijasa i lopova a uz to i vulgarnog rasistu i fasistu dodika? vec ste rekli amen za usvojeni zakon o referendumu!
Incko je vec davno prevrsio svaku mjeru normalne diplomatije. Kralju ako smo siromasni nismo retardirani ... ako si vec maroineta bar suti kao gospodin ..
Dosta nam je šuplje....... Odjebi više odavde,možeš i sa motkom i sa preponama..Bacaj maglu negdje po Alpama..Licemjeru Austrougarski...H.ebo li te Franc Jozef sa sve familijom..
fakat su ovi ljudi primitivci u skupocjenim odjelima klasična mafija...raduje ti se nesreći dok te ljubi u čelo
Koja demagogija