Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znas li raditi u Wordu? Sta znam, crto' ga druze...
Dobro ce doci iskustvo kad budu crtali platu i topli obrok
Ništa se ne brini majko, SDA je donijela deklaraciju-sad ćemo mi njima pokazati, i njihovoj djeci isto tako...
Da li je vase dijete razumjelo sta mu je zadaca. Mozda je trebalo u wordu da nacrta glubus ili ....
Ne traba nasjedati na ovo. Nikad više vlahadije koja se digla da razdire ovu državu po šavovima . Što ova mama ne ode u svoju ljubljenu Hrvatsku pa tamo vidi te supersonične letjelice i robotske ruke koje joj djecu voze u školu i pišu za njih a djeca su već toliko pametna da nema potrebe da ovakve stvari rade. Zašto ne bi crtali Word? Evo pitat ću istu ovu mamu zna li naborajti bar 10 ikonica sa front pagea worda ( osim save, undo i redo )? Vlahadijo dosta vas je više!
bice bolje :)
Serete po prosvjeti. Šta je sa stručnim nastavnicima koji žele da obrazuju, a djeca odbijaju obrazovanje? U školu dolaze učenici sa stavom "taj predmet nije bitan." Takvo mišljenje dolazi od samih njihovih roditelja. Roditelji se previse petljaju i dolaze u školu da bi se žalili sto njihova djeca nemaju dobre ocjene, a djeca realno ne zasluzuju tu i tu ocjenu. Kad nastavnik pokloni učeniku 2, da ne bi obnavljao godinu, onda je on vama car.
Istina, ima problema i nestručnih nastavnika, ali nije problem samo u njima, vec i u učenicima i roditeljima. Spominjete Njemačku i ostale zemlje, pa ako odete tamo, vidjet cete da "nebitni" predmeti, koji su po vama tu samo da bi se popravio prosjek, imaju veću ulogu, pa vi serite po likovnom, tjelesnom...
Hahah
I to verzija 2007 koja je poodavno zastarjela. Heeeej...
Nemam pojma koja je to.osnovna škola u pitanju. Kod mene 2 djece ide u školu i obje imaju racunare u skoli. Nisu najnoviji i.alidobili su oh donacijom tako da.u razredu informatike.imaju 15 računala i 2 printera.
Nisu krivi oni nego - MI!! Mi im dozvoljavamo da rade sve sto rade, i jos ih za sve to masno placamo! Ko je onda tu glup - politicari ili narod (mi) koji bira te politicare? Etno-nacional-vjerska banda nas je unazadila 200 godina, a ovaj GLUPI narod i dalje glasa za njih. I jedne, i druge, i trece. Nabijeh ih sve na q...c, a i sve one koji glasaju za njih! Samo me zanima ko ce toj armiji nehljeba obezbijediti plate kada svi koji ne rade za budzete odu odavde...
Što se klixkomentatori lože a pola ih ne zna ni o čemu se radi.
gospođu Amelu Penava, davno ju je trebalo skinuti sa mjesta predsjednice Vijeća roditelja KS. Nikada nista nije uradila, uhljeb. Pozivam javno gospođu da odstupi sa pozicije , sram vas bilo!
Ne kenjajte ljudi nego krenite od sebe. Koliko vas je izašlo na izbore i za koga ste glasali? Koliko vas je došlo prije par dana da podrži rudare? Koliko vas se pobuni kad funkcioneri na najvišem nivou ne poštuju zakon? Olovku u ruke i crtajte word, fukaro...
Ko zna kako su mnogi dosli do radnih mjesta u skoli
Pa ovo je nastvniku maksimum, ne moze on dalje, on ne zna vise i bolje. Kako ce i znati kad je u svojoj glavi ogranicen.
Šta će Sarajskoj djeci uopće informatika? Još da nebi kompjutore kupovali lol Ako ostanu u BiH informatizacija im ni ne treba, znaju otić na face i to im je dosta. Ako će dobit vizu za vani još im i manje treba, neće stranci uzet bosanca na vizu da im sjedi u uredu, to mogu i građani EU tako da sjede, njima je šljakat.