Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDE Do not forget Srebrenica! The death of Serbian fascism and genocidal creation which arose on the mass graves of Bosniaks!! Long live democracy long live Bosnias multiculture, the death of serbian fascism and the deth of serbian fascism in the serbian schools!
Koji idiot !
prvo sto se i evropa ponasa kao, sto bi kisindjer reko za bivsu jugoslaviju, prostituka. evropas ve jedno prica a drugo radi. pouka bi trebao biti crtani o dusku dugousku kad je donio naslijedstvo ridjobrkom, ali svaki put kad ovaj budali odbije mu neki iznos para. tako bi evropa trebala sa dodom. on pobudali ovi kazu odbijamo 10 miliona eura za klinicki centar. on opet pocne nesta lupati, 5 mil eura za podrsku poljoprivredi i pare preusmjeriti u FBIH, vrlo bi se on brzo usutio. i druga stvar je pitanje vremena kad ce bosnjaci poceti traziti svoj entitet sa izlazom na more i na brcko. fino se dogovoriti i sa srbima i hravtima i svi sretni u tri entiteta pa ako treba i tri drzave uz da im se daju neki teritorjalni ustupci.
hvala Bogu, još malo kraj genocidne tvorevine!!!!!! živjela Bosna!!!
Vi sve kocite bolesnici bijedni MARS u srbiju svi dosta je bilo vaseg bolesnog i primitivnog teroriziranja drugih ! ILI srbija ili suma tamo vam je mjesto !
Ako nem ko narusava status svaki dan ......onda sto to vi separatisti....i vase entitetsko glasanje !!!! SIKTER
Entitetsko glasanje je evo 18 godina tu pa evo sta nam je uradilo. zivimo ko grofovi mislim da se niko ne bi trebao zaliti. napredujemo ko njemacka
Entitetsko glasanje nije nikada ni bilo dobro za BiH. Postoji vec 20 Godina od Dejtona mada nije kao takvo ratificirano uopste i kosi se sa ljudskim pravima. Galsanje po konstitutivnim narodima izgleda ovako Znaci ako u jednom gradu ima 90 % jednog naroda , oni drugi su gradjani drugog reda ma sta oni bili i koje narodu pripadali. Gdje je u tom sistemu zastita potreba ovih 10% ili oni nisu ljudi?
Treba ukinuti Veće Jevrope.