Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosno moja šta si dočekala, da ti ortodoksni č.e.t.n.i.k bude predsjedavajući Doma naroda.. Nznm kako on pristaje na takvu funkciju kada mrzi BiH i sve vezano za istu? Ah znam, voli \"čovjek\" BosanskoHercegovačke pare,to li je?!
fašista
Umrlo je Rimsko carstvo, Srbija Cara Dušana, Austro-Ugarska, Reich Njemačka, Jugoslavija a i Bosna se nešto ne osjeća dobro...
meni se vise sviDZa gyza seke zelenog zuba. ona mi je poverila tajnu da zeleni visetruko najgroznije silovan od strane nekih bahatih i pijanih romanijskih srba.
Velika isprika sto me nije bilo neko vrijeme. Bio sam zauzet obradjivanjem guzova mame Yu-stara. Ali sve pohvale za vrsne guzove. To su guzovi par-ekselans. Onda nam se pridruzila i mama Zelenog zuba. Kakvo je to duvanje bilo. Uvlaci ga matora do jaja.
I ja ga se sjecam iz skole, bio mrsav ko avet. A da je sa 16ak godina i samohranom majkom od 60 i nesto godina imao tonu oruzja i spisak nepozeljnih Bosnjaka.. ma daaaaaaaj, manite se gluposti.
Ma kobi ovakvima znao. Savijaju se kako vitar puše.Možda da Ognjen naglo poćne voliti svoju BIH i grad u kojem je živio. Kod političara se nikad ništa nezna osim plaća.
Ima više šerijata u PC nego u FBiH. Surovo ali stvarno.
Zna se sta je rjesenje da se oslobodimo Tadica, Dodika, Covica itd. Fino stvorimo svoju djamahiriju na 24 posto i onda nas nece nervirati razni genocidashi i skutori. Bicemo u svojoj vjeri na svojoj zemlji, uspostavimo serijat, mozemo sve obojit u zeleno, u jaslice uvesti vjeronauku.
podnijeće nekako kad legne plata na račun
ovaj je opasniji od 300 milorada, kako ce podnijeti ovaj velikosrbin da dolazi u njemu odvratno vehabijsko Sarajevo, peechke jedne, cim su u pitanju pare nestane strah od neosmanizma
nešto mi govori da će uskoro biti veselo, čak veoma veselo !!!!!
Napokon dokazani patriota na važnoj funkciji. Alija , Alija da si znao bil se upustio?
Jadna je ova zemlja kojoj je ovaj (ne znam kako bih ga nazvao) predsjedavajuci Doma naroda BiH. Trebalo bi ga vratiti u vrtic, osnovnu i srednju skolu da zavoli ovu zemlju sto ga hrani, od koje ima vecu korist od vecine napacenih gradjana.
Moj jaro iz djackih klupa, uvijek najbistriji bio u razredu, samo steta sto je zastranio na cetnicku stranu...
Boze dragi sta radi ta vlada bosne, pa znajuli da u stanu ovoga ...........92 je pronadjeno vise oruzja nego sto covjek moze zamisliti da se u jednoj kuci moze sakriti sa cak spiskom nepozeljnih Bosnjaka, Bosno moja sta dozvoljavas sebi........Tuzno veoma Tuzno
Jel\' ovo neka zaje bancija? Hahhaah, koji cirkus.