SDS
0

Ognjen Tadić kandidat za Dom naroda Parlamenta BiH

SRNA
Ognjen Tadić
Ognjen Tadić
Srpska demokratska stranka /SDS/ predložiće Narodnoj skupštini Republike Srpske /RS/ da kandidati ove stranke za Vijeće naroda RS budu Miodrag Kovačević sa Pala i Aleksandar Fulurija iz Višegrada, a za Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH Ognjen Tadić.

Nakon sjednice Glavnog odbora SDS-a u Istočnom Sarajevu, predsjednik stranke Mladen Bosić rekao je novinarima da će još vidjeti da li postoji prostora za dodatne liste, ukoliko SDS eventualno skupi dovoljno glasova.

Bosić je rekao da je Glavni odbor na današnjoj sjednici temeljito analizirao rezultate ostvarene na Opštim izborima u BiH.

"Nismo zadovoljni izbornim rezultatima, ali smo zadovoljni što je stranka uspjela da ostane politički igrač i ima sačuvanu stranačku supstancu za vrijeme kada bude ponovo trebalo da dođe do promjene vlasti", kaže Bosić.

On je najavio da će se SDS intenzivno spremati za lokalne izbore 2012. godine, dodavši da je u tu svrhu pokrenuta procedura unutarstranačkih izbora koja, na lokalnom nivou, treba da bude okončana u martu ili aprilu naredne godine.