Ognjen Tadić
0

"Srpska po mjeri svih građana"

SRNA
Ognjen Tadić
Ognjen Tadić
Kandidat koalicije "Zajedno za Srpsku" za predsjednika Republike Srpske (RS) Ognjen Tadić rekao je danas u Prnjavoru da želi Srpsku po mjeri običnog čovjeka i po modelu slobodnih, demokratskih, pravnih, ekonomsko održivih i socijalno odgovornih država.

On je na današnjoj Konvenciji SDS-a u Prnjavoru izrazio nadu da će građani u oktobru prepoznati program ove stranke i dati mu punu podršku.

Tadić je pozvao kandidata Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za predsjednika RS Milorada Dodika da u tv duelu iznesu svoje stavove kako urediti RS da ona bude po mjeri svih građana i da se birači na osnovu toga odrede za koga će glasati.

Na predizbornoj tribini SDS-a u Blatnici kod Teslića, Tadić je rekao da SDS na oktobarskim izborima očekuje sigurnu pobjedu i da će "nova vlast omogućiti bolji život građanima".

Predsjednik SDS Mladen Bosić rekao je na tribini da su efekti i rezultati rada aktuelne vlasti "veoma skromni", te da su potrebne promjene.

Na predizbornim skupovima u Prnjavoru i Tesliću predstavljeni su kandidati SDS-a na predstojećim izborima u izbornim jedinicima jedan i tri.