Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko jehbe Rusiju diktatorsku državu
Ne valja sud u Hagu, ne valja sud BIH, ne valja Ustavni sud, ne valja evropski sud za ljudska prava, ne valja USA, EU, BIH, ne valja PIC......samo je Mile u pravu i samo on zna
🇧🇦🇪🇺.RSuRikverc.🇧🇦🇪🇺
Živio Dejton, a kad Mile i Čova odu Na smetljište istorije, lako ćemo se dogovoriti oko sitnih dorada u Dejtonu.
Jeste li vidjeli kako Erdoan i Turska nemogu ništa Rusiji. Rusija sve ruši da proširi svoj uticaj na sredozemnom moru. Sad rade patrole na NATO granici. Sad će BiH ignorisati Rusiju.
Ja sam u vise navrata pisao da je Dodik prvi u Bosnjaka! Vise je učinio za BiH, a posebno na ukidanju RS vise nego svi bošnjački političari zajedno. Velika podrška za sve sto predsednik BiH radi.
Izbaviti ambasadora Rusije
Ne znam kako Erdoan ne protrese malo ove Ruske predstavnike. Uvijek kontam pomoci ce Turci, eee...
Sta sad nema RS EXIT sad ponovo RS ENTRY
@gooUser1557332973 _. R SEKSIT
PIC kao kolonijalni organ ima mehanizam da jednostavno smijeni Dodika. Kad su već počeli igru zašto ne idu do kraja? čega se plaše? U predsjedništvu bi ostali Komšić i Džeferović i mogli bi komotno donosti odluke u korist Bošnjaka a na štetu Hrvata i Srba i pomoć ustavnog suda im ne bi bila ni potrebna.
Pre Svijetom, Bogom i narodom genocidna se mora ukinuti, prije ili kasnije!
Rusija se pomakla od aktivne obstrukcije PICa do suzdrzanosti. Vucic prica kako nije njegov posao da obuzadaje Dodika, sto implicira da jeste neciji posao. Dodo bi trebao malo sobom pozabaviti
25 godina im uporno govore da Entiteti nisu Države niti ce ikada moci da se odvoje ali hajd ti objasni to pijanom Vlahu
Ukinuti Dejton i vratiti Republiku Bosnu i Hercegovinu izgleda da Dodo ide na tu kartu
Rusko g0vno ambasadorsko treba protjerati i zatvoriti to leglo špijuna u BiH
Rusa je zeljko naroljo nekom rakijetinom a na upit kad zasjeda PIC ovaj mu reko sjutra druze ivanzov ... heheheh
Entiteti nisu države, RS je stvorena Dejtonskim sporazumom i bez Rusije !