Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni smo mi stvarno kad niko ziv nije htio stati iza ovog covjeka, zaista i ne cudi sto smo dozivjeli sve ove strahote
Pa gdje su oni hrabri momci koji su se neki dan penjali po sarajevu i skidali zastave duginih boja ?? Gdje su sad ? Ako si manpug onda budi mangup do kraja !
Pa evo ti.. jednog su priveli. I on je za nasilje. Nista policija, nista zakon, nego lik krenuo sabirati ljude da idu mlatiti popa 😏
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto nije uhapsena studentica iz sarajeva ???
Ne razumijem zasto se povratnici koje niko ne dira tako nasilno ponasaju u Republici Srbskoj...
U cilju objektivnog izvještavanja, stvarno bi bilo lijepo da je neko napisao šta je to čovjek tačno objavio. Ne kažem, manji entitet jeste Sjeverna Koreja, ali ruku na srce, ima i na našoj strani svega. Ovdje je samo prenesena izjava supruge i to je to. A ako je sistemski pritisak na povratnike, reagovati. I one dvije kobile šutnuti s fakulteta, neka idu idolu mijenjati pelene.
moramo po njega.
A ovi sto su koncert pravili i vrijedjali nisu privedeni. Genocidasi nastavljaju po starom hapsi samo muslimane
IMA LI OGLAŠAVANJA TROJKAŠA? OH NE, ONI RADE SAMO NA RELAKSACIJI ODNOSA SA SH. PARTNERIMA.
Sami smo krivi. Da ima pameti, bila bi odma ujutro u ponedeljak po patrola na svakom prelazu između RS i Kantona Sarajevo, pa bi dosta Srba kasnilo na posao ujutro, što zbog zaustavljanja i kontrolisanja, što zbog gužve izazvane istim. Al ne bi mi prošlo auto ujutro što ga ne bi legitimisao prvo. A onda bi poslao i patrolu uz put na onaj fakultet da pohapsi one dvije droljice pa u centralni zatvor na mjesec dana pritvora zbog ugrožavanje javne sigurnosti.
sve Hin pohapsit
IMA LI GDJE HADŽIFEJKA DA NAPRAVI JOŠ KOJI VANREDNI CD. NAPROSTO VAPIMO DA ČUJEMO MIŠELJENJE KONAKOVIĆA I NIKŠIĆA KAKO SU OVO STALNE DODIKOVE VERBALNE PROVOKACIJE NA KOJE NE TREBA UZVRAĆATI. KAKO SU JEDINO BITNI PROJEKTI KOJI DONOSE ZAPOŠLJAVANJE MLADIH, KAKO JE MZ NIKAD ČVRŠĆE STALA UZ BIH, KAKO HRVATIMA TREBA DATI VUKOJU I NOVI IZBORNI ZAKON JER ĆEMO SAMO TAKO RELAKSIRATI ODNOSE...
Da nije el kakir prodao reviziju i kosti ubijenih srebrenicana davno bi se ovo rijesilo
Što nas izdaste i priznaste e.r.s.
Znam te srbine kad si vlah bio
Sa svetog hrama iz svete porte vrijedjas i velicas stradanje i ubijanje ljudi,civila. Kakav je to njihov Bog?Izgleda Hi-Man? Nije onaj iz Biblije nema sanse.
Zasto se ne hapse studentice koje velicaju sramotu?
Genocidasi
A nije sirenje mrznje koncert o srpstvu na dan sjecanja na genocid?