Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aluminijum je bila krava muzara.
@sova_club Direktoru aluminija 20 000 maraka, radnici imali platu od 3200 maraka, ko direktori u mnogim firmama, quravama kupovali parfeme i nakit, vozali Juzni srbi Mercedese po Mostaru. A nase oceve istjerali ko kerove iz Aluminija, odveli ih u logore i ubijali od batina.A ovaj Brajkovic kaze, da je uzeo 300 000 maraka po zakonu, dok su nasi ocevi, koje je istjerao iz fabrike gladovali.Sevap ih je zatvoriti, izrezati u zeljezo i prodati ciganima.
Uzeo “samo” 310 000 maraka otpremnine. Pa hebo te Tito, ko da si bio direktor Mercedesa. Mozda i nije kriv za unistavanje Aluminija, ali je vjerovatno nanjusio da Dragan Covic i njegovi kamenjarski srbi iz centrale HDZ-a hoce da mu skinu glavu. I stave ga kao zrtveno janje. A sta Brajkovicu srbo kamenjarski sa Bosnjacima, sto ste ih otjerali ko kerove prvo u logore, pa onda ih izbacili na ulicu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dok su Iranci obogaćivali uranijum čović i hadz su osiromašili Aluminij
On uzeo 310 000 a radnici dobili nogu... svaka cast A i onaj ko mu je isplatio iz firme treba ih sve u zatvor. Nazalost se to nece desiti sve dok nam drzavu vode oni koji su sada na vlasti.
Koji oduzeti otpremninu i sve što je zaraditi u ovaj firmi strpati u zatvor i raditi ze uništavanje HDZ imovine.
Sve po zakonu,sad po zakonu iz pemzije treba da odes malo u zatvor po zakonu...
Tamo gdje HDZ ima kontrolu postoji li igdje ruglo od naselja kao sto je Tibra u Sarajevu, a koje je rezultat pohlepa nekih nacelnika opcina .Prema tome, budite mirni i ne zavadjajte napacene narode.
Ni po cemu se ova pljacka ne razlikuje od pljacke svih sarajevskih privrednih giganata.naravno da ova medijska hajka ima politicku pozadinu.
Izostavili ste bitnu cinjenicu koju je naveo Brajkovic, kako Hamdija jahic moze imati 10 puta vise dionica od njega koji je radio u Aluminiju 40 godina,
Mijo zmijo sto si lovu pokupio, Pokupio Aluminij raskucio Oooooo
Na kapiji aluminija pisalo:PSIMA i MUSLIMANIMA zabranjen ulaz...
@bosna100% stvarno?
Brajkovic se usudjuje obracati javnosti?Opljackao Aluminij i sad jos hoce da nam vrijedja razum?Brajkovic je lopov!
Je li ovaj smrad išao kod Brankovića na kafu? “Po zakonu” ćemo ti kolektivno mamu ybti.
Ima li kakvih vijesti iz Međugorja? Hoće li se ukazati ta fiskalna kasa!?
bokte neyebo 400 miliona!!! pa to je da lete glave sramena
SDA je napravila strašno veliku grešku. Napadali su hrvate u nadi da će pridobiti Republiku Srpsku. Čak i Erdoan predlaže autoput za Beograd da spoje RS sa Srbijom. Ali RS se sve više okreće zapadu. Grade sami most na Savi sa Hrvatskom, koja čak i plaća RS firme za gradnju. I tako spaja RS sa evropskom mrežom. Ima više godina da se vodi antihrvatska politika u FBiH, sad na našu štetu. Ode RS ne na istok nego na zapad.
To je bila strateška greška sa posljedicama koje dolaze. Tu stratešku grešku neće niko da prizna.
@PRAVAISTINA1 To je pogled iz migracije. Bošnjaci su sve više politički izolirani. to se nije smjelo desiti.
pa ni u Americi se nema tolika plata.aluminijski pod hipotekom što znači da su dizani krediti na račun aluminija.pa možete zamisliti koje su tu pare pokradene.pokrali kredite.struju nisu plaćali,radnicima staž ni zdravstvo,piiii..
Sarajevo dizalo hajku a ti lovu.