Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ljevica, konacno radite kako treba - zajednicki
Kasno, SDA je sve to davno prodala. Umro Hadzipasic na kurvi a na racunu ostalo 30 miliona i niko nije postavio pitanje porijekla. To ti je nasa porezna SDA, a lik prodo Energopetrol. Tako je i Brankovic po Zakonu upiso stanove po Sarajevu. I ovo po HR je vec prodato ispod stola. Kurve su prodale i sute, da svi rokovi prodju.
RH ceka 30god. da se dogovorite cije su uopce nekretnine i da ulozite 10kn da nisu mjesta zaraze...tog nema/nije bilo, sad sisite racku patriJoti
Lopinaši nitko vam ništa ne uzima već se traži da nakon 30god objekte dovedete u f-ju...da se RH ponaša kao DE,FRA,SWE i sl. dosad bi se naplaćali kazni ko nitko ... lopinaši radite nešto umjesto da mutite vodu, radite...
SDPBALIJE VODE BIH U PROPAST ISTO KAO 90tih MILOSEVIC SRBE
ti si obicna p**** Kojovicu,amo lajes i dobijaš klasove na kritici.Hajde prihvati se mjesta Premijera KS.Ne smijes jer i ti ne vjeruješ u trajnost takve koalicije a ostade bez mandata u drzavnom parlamentu i plate od 7000KM.
Uzalud vam trud sviraci, Bosnu "otimaju" Bakir i SDA i sta ste se tu napeli ko muudo na ugljenu, a ni zasta. To ce se lako rijesiti i bujrum gospodo otidjite kod Bakira pa pometite vlastitu avliju.
Ih jeste se na vrijeme sjetili...
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
Vidi ovih jadova bakirove konobarice ......! Zapravo svacije ..☝️
Nema u Hrvatskoj ništa bošnjačko. Treba samo ove talibane koji su u HR pobjegli u ratu odmah poslati nazad i uzeti im imovinu i putovnice.
@TvrtkoKralj63 glupsone, ustase kradu imovinu BiH, treba zavrnuti slavine za vodu iz Buskog jezera i vodu za Dubrovnik
Cuj “krajnje vrijeme da se vlasti u BiH počnu boriti za interese BiH, umjesto što se bore za lične ili interese svojih stranaka“ - PA STA STE VI NOVAJLIJE SVE OVE GODINE RADILI DOK STE SJEDILI U PARLAMENTU I SKUPSTINI???
Dobro, ok je, treba. Jesu li rekli kako će to učiniti? Od jalovi oštrih saopštenja nema ništa.
Uradice sigurno,cim izbace SDA pogan iz vlasti...Vidis da zuto kerce suti ko' zaliven
Kojovic treba da predvodi gay paradu u Sarajevu, nije on za politike.
kriv je SDA Brankovic lopov kao i svi u SDA , sto se niko iz SDA ne oglasava