Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predobar fol. I ja sam prvi mislio ko su ovi likovi i kakva je ovo podjela sada.
Ja sam odmah skontao, čak sam i ostavio komentar na tom članku
Momčići se malo igraju.Ako,ako...Ali pametnije im je umjesto škrabotina da se bave psihofizičkim pripremama za odbranu Domovine koja je pod napadom specijalnog rata.Znači kondiciono,teretana,zdrava ishrana i naravno teoretska obuka u vezi sa ličnim naoružanjem i oružjem općenito.Treba nam militantna omladina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
auhhh klixe, pa ni da se izvineš za širenje dezinformacija, da imam para kupio bi vas i ugasio momentalno, a čitavu redakciju poslao na probijanje Prenja!
Ako nista dobar fol zbog svih bolida koji su se oglasili poslije prve objave ove vijesti.
SVAKA ČAST MOMCI NA OVOME. TAKO I TREBA REĆI GLUPIM POLITIČARIMA I RATNIM HUŠKAČIMA.
Fol ko WC
Uspjeli ste ! Svaka čast momci na ovoj " šali" koja strašno nervira i UZP, a i PTovce.
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)
Jedna od debilnijih revolucija - karton revolucija momci zive u imaginarnom svijetu
Momci su super, malo pogleda šta su uradili do sad
Bilo mi je sumljivo jer podjela nije po etnickim linijama, zapravo u takoj podjeli bi Bosnjaci pravili polovinu Zapada i Istoka, sto nije u dusi srpske i hrvatske nacionalisticke politike.
Dobar fol, ali i dokaz kako su raja, spremna, da pljuju jedni na, druge, a pojma nemaju o čemu se radi, mada ašićare linija ne liči na podjelu, jer karta ne izgleda tako. Hvala
lol Kolumbo otkrio Ameriku... pa ljudi pljuju jedni druge i šire mržnju na vjestima o vremenskoj prognozi a kamo li na ovakvim nekim stvarima.
Vidiš koliko smo nepismen narod , i umišljeni da sve znamo BRAVO DEČKI , ovaj narod samo uživa i svršava kad im dodik i covic i bakir uzmu koji milion , jad im uništavaju drustvo
Ovu liniju su nakon 2. svjetskog rata dogovarali Cvetković i Pavelić, a linija ide dolinom Bosne i Neretve. Karta po Cvetković-Macek dogovoru je drukčija.
Jedu vnago
Respect.Ovi naši odma mislili da Srbi daju Banja Luku za Tuzlu 😂😂😂😂
Dobar fazon.
Adi Selman apolitičan aktivist a okušao se i na izborima sa Fahrinim SBB-om 😂
Kako smo samo svjesna Drzava, svjest nam je na prvom mjestu! Svi su glupi i sve bolje znamo nego iko od naprednih Drzava evrope i svijeta! Zato nam omladina odlazi koja je iole osvjescena i zeli promjenu ( a ne samo zastava, sendvic i navijanje). Mnogi komentari su u cudu nad komentarima koji ne vide dalje od Sendvica, zato i jesmo tu gdje jesmo!Svaka cast momci!