Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi mutapovci su vrbovani od strane uhljebe iz stranacke udba...
Vrijeme je da kriminalci idu u zatvor! Murize skupi muda i reci ime ubice, imaćeš vojsku spremnu da se obračuna s njim! Političke igranke po instrukciji Ferageta a posredno Tadićke nisu časne i kaljaju Dženanovo ime!
Znate vi porodice Mutap i Ramic ko je ubio Dzenana, znali ste i prije njegovog oca, pa sto ne rekoste?Ili imate porodicno amneziju? Spasili bi covjeka ovih igranki 5 godina. Vi ste ubistvo zataskavali, olos sa dna kace.
muris memic je spletkaros
Je li gospodin Memic zaista izjavio da zna ko je ubica? Ili ovi onako pricaju?
krivično djelo je reci i bez osnova da je neko ubica
kad neko nema obraza onda on tone i ispod dna,ili je ovo nova taktika u zaštiti ubice i saučesnika..al kad tad će pasti dugo skrivani
SDA 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Bakir 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Fadil 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Sebija 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Asim 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 ne zna se ko je veći kriminalac!
Amnezija kolektivna porodice Mutap.
Teško njima ako hin se dofate nargila-komentatori!
Kakva je ovo bagra bezobrazna, citava familija u zatvoru jer su umjesani u ubistvo a imaju obraza da se oglase
Čuj oglasili se iz porodice Mutap. Otac i kćerka u zatvoru. Majka totalno nepismena. Zetovi ne pripadaju porodici Mutap. Ko se zapravo oglašava u ime porodice? Možda ubice. Alisa ima dva advokata a "nevina". Alisin muž se ne sjeća da je prijetio. Dobio i on papir da ima amneziju.
E moj Ramicu da te ženini brane
Evo sad će nam Feraget i navijačke skupine FGR-ovca preko Tadićke, Olega Čavke, D. čampare i medjskog sponzora Šćepe došlepati pravni sistem - ja miline od života u takvoj "dekriminizovanoj" državi.
Cijela carsija zna da im se kcerke karindzaju sa iole imucnijim momcima. Sto rece korisnik @vesle93, za 50 evrica su se g00zile do sabaha, istovremenom. Obje. Droljetine.
Smrad familija, FUJ. Pazi prezimena, Mutap ... bljak. PisHnem vam se po lojavim lobanjama.
Vidi joj stabala ispod trbuha, Boga vam.
Nosite se se u pi.ku materinu olosu