Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL TO VIK NE PLACA VODU ILI VI????
@fbUser1588579337 PLATITE VODU LOPOVI!!!
@fbUser1588579337 Jos malo pa ce ispasti da je njima VIK duzan..... Jer oni naravno redovno placaju i vodu i struju i grijanje, a pogotovo poreze.....
Ma ja došli iz vodovoda onako da isključe nekome vodu bez razloga.
LOPOVI!!! Meni je trebalo biti VJENCANJE i zbog situacije smo morali otkazati. Lopovi su zadrzali unaprijed uplacene pare i ne zele da ih vrate iako nam to po zakonu pripada. Njihova opcija je bila kao da nam vrate pare, ali bez poreza... mada sumnjam opste da bi to uradili jer ni u jednom momentu nam nisu izdali avansnu fakturu. Srecom pa smo pare poslali transferom, tako da imamo dokaz. Vec 3 mjeseca cekamo. Prave se budale, ne odgovaraju i kazu da trazimo pravdu u institucijama.
Covjece plati vodu ne znam cemu filozofiranje
Kad moze kcerka da mu vozi auto od 200000KM moze i on da izvrsava svoje obaveze prema drzavi. Zavuci ruku duboko u dzep.
poenta ovog dopisa ili sta je vec da oni ne placaju vodu ali ih ne treba iskljucivati dok traje korona.ni rijeci o tome sto ne placanu racune.super znaci,i obicni gradjani ne trebaju placati vodu jer je korona.
Sram vas i stid bilo bagro ZDAovska...
Budnjo hrani 400 usta + porodice. Iz propalih hotela napravio carstvo. Baska to za dzenana. Jbt VIk lopovi , lopine
Tih 400 usta treba da se objese.
Pokazi uplatnicu Budnjo!
Sda Budnjo postenjacina, kradu na porezu, kradu na doprinosima zaposlenih, besplatno pune bazene deceniju i vise, a nama stalno redukcije...za hljeba im trebalo, Amin
Sreća Ircima što nemaju 'vaku lopinu i ratnog profitera...😂😂😂😂
Gdje su u priči Sda pavijani tu je pljačka države,lokalne zajednice i pojedinaca.
Hahaha je li moguce sta ovi ratnoprofiterski tajkuni i ubice djece pricaju javnosti..??!! Od 1995-te frajer ne plaća vodu i sad kuka kako mu je nepravedno zavrnuta pipa... Ova SDA bagra nema ni trun morala ni obraza...
Jadni narod
Sram te bilo,Alija!Prvo si na prevaru privatizirao hotele,radnu snagu tretiras kao marvu,placas ih neku crkavicu,krade@ vodu godinama,i imas obraza nesto da kazes!Sta je bilo sa Dzenanom!?Odgovori na to pitanne,klosaru jedan!
@sakich mrakich Bagra sda-ovska ba.. Dosta više... Grozan je ovaj vik što milionerima hocće vodu da naplati umjesto da sirotinja plaća za bogate...
Ako bi sta volio to je da ga SDA ispooshi na Ilidzi. Od najljepseg dijela drzave su napravili ciganluk u kom zive divlje ljudi za koje ne vaze Zakoni i pravila. Tacno mi se gadi dole otici.
@majklfinli Svaka ti je na mjestu... Mene je stid tog dole begluka i bezakonja lokalnih kabadahija i ubica...
prodas jednog cayennea i platis vodu... ha ja