Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aida je borac i svako ko ima iskrene namjere moze potvrditi da se ona nesebicno zalaze za svu djecu. Sramno je da se VN, nakon sve pomoci koju su dobili od EDUS-a, ovako o njima oglasava. U medjuvremenu, djeca i njihove porodice ispastaju nezamislivo. Ovo sto se radi ovoj djeci je sistemski zlocin!
Mozda Aidino dijete neide u ovaj centar al moje DA, i uskracena su mu sva prava jer 3 mjeseca sjedi kuci, a za tu djecu je vrijeme najdragocijenije jer sto vise vremena prolazi manje su sanse da ce se moci ukljucit u drustvo. Bog vraca isto pa tako i direktorici i onom predsjedniku sindikata
Ma kao da su ova djeca pala sa neba pa imamo problem . Ne mogu da vejerujm da ne postoji sistemski odgovor na ovo pitanje.
DIREKTORICE NADAM SE DA NE ZNATE KAKO JE BITI RODITELJ DJETETA SA POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU !!!
SVI ZNAJU KO JE AIDA HRNJIĆ!!!
TAKO TI JE KAD IMAŠ SBB DIREKTORICU!!!