Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim golo zensko , al stvarno je bezveze kad u suknjicama i dokelteima zenske dolaze po fakultetima, bolnicama , ministarstvima nekako mi sve to djeluje jeftino. Ponavljam volim te gologuze al sto nije mjesto nije ... Ne znam koja je tema da je uredu ili ne mrsko mi citati :D
Ovaj SDA "novinar"? https://www.facebook.com/narodzna.ba/photos/a.724683347554705.1073741825.150133381676374/1937758782913816/?type=3&theater
fino tužba, i to ne kakva tužba, nego tužba od 3 miliona KM......da se saseru sa proljevom od tužbe......ha ja.......
Odličan prilog
Samo tuziti, ovo je pravi fasizam ljude ovako prozivati...
TVSA je sranje od televizije a građane KS svake godine košta preko 5 miliona KM. Tako mi plaćamo režimsku TV.
Boze dragi, vama vise od pola dvevnika kako se ko oblaci na fakultetu. Fakat ne kontam, zar cemo se za to sikirati, a vamo nam drzava propada. Ti mladi sto se neprimjerno oblace, da li se pitate imaju li oni posla. Eto i kad vam izadju iz te institucije obuceni po kodeksu, da li ce imati posla??? Pitanje za direktore i sve vladine institucije. Hajde vi pogledajte na te stvari, Sta ce dipolomirani ljudi raditi kad zavse fakultet, mani te suplje price molim vas.
SRAMOTA! TOLIKO O PROFESIONALNOSTI TELEVIZIJE POD KONTROLOM KRIMINALNE HOBOTNICE SDA...
Ja nemam nista protiv ovog priloga
@Bracala prilog je odvratan
ako Muslimani nisu inherentni seksualni manijaci, ne vidim u čemu je problem da se žene nose u skladu sa vremenskim prilikama?
Mogli bi i muškarci onda atlet majice i bermude, dole sandale na bosu nogu, prijatnije nego u farmerkama i majici ;)
Jel ovo uredjivao onaj Karamustafic sto se slikao sa zenskim gu*icama (da prostite)?
Znaci to je taj, hahahahaha. Moramo prostudirati jesu li te zeMske obucene po Kodeksu.
To objašnjava kakav model žene imaju ... znamo koji kadrovi. Žena se mora držati pod ključom, što manje kontakta sa svijetom kako ne bi pobjegla, kako ne bi upoznala i drugačije perspektive, kako ne bi, navodno, razorila porodicu. A to sve kreće od raznih kodeksa oblačenja, vjerskih predavajna, šerijatskih vjenčanja i sl.
@kahhva istina boli
https://pbs.twimg.com/media/DijarYaWkAA_eQS.jpg Eto gaaaaa
Karamustafic inace ucio novinarstvo na radio Kalmanu te je uvidom u pakaše sda shvatio da može biti novinar. Čega se pametan stidi, budala se ponosi!
Režimska TV kuća, jedno vrijeme su imali pristojan jutarnji program, a sada su zeleni bilten. Tako je to kad si "na budžetu"