Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pedofil radi u osnovnoj školi - samo kod Bošnja bubašvabastih. Vratite i onog Lavića on je djevojčicu od 12 godina prisiljavao na sex.
kakav zakon i sranje, motke roditelji i kao u indiji nauciti ga redu i zakonu ulice.Drugo nam nista ne ostaje
Sloboda za pedofile hoćemo paradu pedofila u KS. Molim vladu KS-a da obezbedi novac.
Čuj bio na neplaćenom odsustvu kao da djelo koje je počinio nije za otkaza???
Zašto se ne oglase NiP morale vertikale za navedeni slučaj, ili pak vješto izbjegavaju obzirom da navedeni skoro na dnevnom nivou prije kafe u Djulaginom dvoru u Barama sa visokopozicioniranim NiP-ovcima. Da ih ne nabrajam prepoznati će se.
@ThProsecutor - Idiote, ova mministrica i jeste iz NIP-a. I ne citas članke, a ostavljaš komentare. Glupsone.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DODIK NA KONGRESU DAČIĆEVOG SPS-a: "Republika Srpska je država srpskog naroda na prostoru BiH". Čekaj, zar sinoć nismo slušali Dinu na Fejku: "Kako je na ovim prostorima krenula neka pozitivna priča, dosta nam je bilo svađa..." Pa šta, Srbi su naš susjedni narod, ako nećeš biti susretljiv prema Susjedu, prema kome ćeš onda - rekao bi naš Dritan. Ista Dritanova spika će biti kroz 6 mj. i za neovisnu HB, kad se provedu svi osmorkini programi u praksi.
Kakva pokvarena faca. Zloba izbija iz nje.
A ko mu je dao neplaćeno? Odgocornost tih, hocemo! Sta se prave naivni ovi u skoli, sve je dobro osmisljeno i sada je ova situacija, kao dobio Uvjerenje.
nip i spp su vehabijske stranke to je opce poznata stvar okeric, dava tim...
krava
Naredne 3 g. će Hadžifejk imati materijala da ovu aferu istresa detalj po detalj. Niko se, majčin sine, neće izvuči. Ali čekaj...pa nije u pitanju Bakirov zet nego NIP-ov zet!? Auuu šta ćemo sad!? Krivo adresirane afere ne prolaze na Fejk tv, ali, zar Dinokio nije kazao da će "novo sudtsvo s pretresom krenuti prvo od nas". Da jeste, ali će to važiti od (malo) sutra.
Bravo za komentar😄👍
I kakve su direktive ministrice Hota Muminovic?
Naredne 3 g. će Hadžifejk imati materijala da ovu aferu istresa detalj po detalj. Niko se, majčin sine, neće izvuči. Ali čekaj...pa nije u pitanju Bakirov zet nego NIP-ov zet!? Auuu šta ćemo sad!? Krivo adresirane afere ne prolaze na Fejk tv, ali, zar Dinokio nije kazao da će "novo sudtsvo s pretresom krenuti prvo od nas". Da jeste, ali će to važiti od (malo) sutra.
Ovo je ona što se Kljujić strese kada je spomenu (sa pravom) 😂😂
ljepota je u oku posmatraca
Na probosanskoj politickoj sceni se nije pojavila gora stranka od NIP-a. Da se u tako maloj stranci moze nakotiti toliko smeca je za ne povjerovati.
Hej imaju godinu da i sad se sjete, sve nam je tako. Svaki put ista priča. Problem se tek riješava kad je već kasno. Majku mu u čitavom svijetu ima registar za takve slučajeve iz kojeg se ti prekršaji nikad ne brišu i gdje se može uvidjeti jeli ta osoba podobna za red sa djecom. Pedofil po svim kriterijima na čitavom svijetu to nije.
Zna li iko Samirovu stranu price?
Koga boli patka za njegovom stranom price. Cim je slao poruke seksualnog sadrzaja maloljetnicama, bez obzira iz kakvog razloga, treba da ide na robiju i da dobije dozivotnu zabranu pristupa maloljetnicima.
Mijatović je najveća Dodikova investicija u FBiH. Prvo je sa srpskim kadrovima preuzeo SDP. Nikšića kao ljigavca i lika bez karaktera drže na čelu SDP-a, fingirajući tako da je SDP bošnjačka stranka. Iz istih razloga su umjesto Kojovića na čelo NS turili Fortu. Budući da SDP živi na bošnjačkim glasovima, a nikada neće u široku koaliciju sa SDA i DF, SDP je sada totalno na dispoziciji Dodiku. Nikšić:"Vidjećemo kako će Predsjednik (Dodik) odlučiti o NATO-u".
Pa bas ova treba da zna da je muhamed ajšu ozenio kad imala 6 godina i silovo je kad imala 9 !
Pa to mu je vlada Forte dopustala da se vrati oni svakako podržavaju pheedere.