Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji li žensko na političkoj sceni RS-a da liči na insana?
@bromazepam123 ima Pandurevicka nemoj mi nju vrijedat
Da si preživila i doživila strahote silovanja,granatiranja,klanja,paljenja,protjerivanja, i sve ostale bolesne zločine,shvatila bi da je dobro prošo.Otac ti je dokazani ratni zločinac i s tim moraš živjeti.ZLOČINAC, DOŽIVOTNA !
Jebao te otac u usta..i tebe i tvoju djecu.Treba vas iskorijeniti..to zlocinacko sjeme.
E pošto se ne zna prava istina o govnetu od tvog ćaće, nek Bog da tebi i njemu, svu bol i tegobu isve ono što je on uradio drugima.
Eto Radovane za koga si upropastio i svoj zivot i zivote mnogih stanovnika i jednu cijelu drzavu .Da napravis genocidnu tvorevinu iz koje ce sverceri i kriminalci pljackati i bogatiti se ,a ti i ostali osudjeni ostajete u 4 zida.Je li bilo vrijedno? pitaces se milion puta .
Rokni se kučko
Đubre genocidnog korjena...vi ćete svakako pisat svoju historiju i svoju istinu, a što je cio svijet osudio to je ništa...vi ste nebeski narod i ono što srbi kažu to je istina...i samo tako možemo do pomirenja...malo sutra. Sad su srbi zvanično genocidan narod a rs je genocidna tvorevina.
Zdrmajte ti i BABO jedan jeger..al onaj sto je Praljak popio
Kcerka ratnog zlocinca ima obraza izaci na svjetlost dana, ubij se kucko slijedi ratkovu kcer.
Ko kaze Spodobo da se mi zelimo pomiriti sa Genocidasima???? Sve dok ne priznate Genocid svi redom nema pomirenja....samim tim sto negirate sve to,ne dajete mjesta pomirenju!!!! Toliko zla ste nanijeli a imate obraza reci da presuda nije zadovoljavajuca i da je politicka!!! Koga boli qurac sta misli Grnocidno pleme??? Cjeli svjet zna istinu,sudovi su rekli svoje a vi Vlasi i dalje zivite u lazima kao sto ste navikli! Laz je smrdska istina i niko ne laze bolje od vlaha
Vidi spodobeeee grob ti hebem u koji ces leci Spodobooo.... Ovu sliku cu da sacuvam i da plasim djecu koja ne slusaju 😂 Ima ruznih ljudi,niko nije savrsen...al ova spodoba je ocigledno spoj dva bolesna bica,retardirani roditelji nista bolje nisu ni mogli napraviti!!! Ova spodoba je sinonim razvratnosti i bolesti... Redakcijo,drugi put stavite znak 18+ da se ova djeca na klixu na prepadaju
Hajde Sonja budi realna.
Da pitam komentatore -gdje izgubiste ljudsko dostojanstvo,ako ste ga ikad i imali ?? Lavez umjesto civilizovanih i objektivnih kometara .
Joj glave majko mila ...orginal sa Savnika iz Crne Gore 😆
I naciste kad pitas isto kazu da su u pravu. Jedina razlika je sto je Njemacka prepoznala problem i rijesila to zakonom, dok u BiH nije rijeseno zakonom.
Hahahaha joj obrva...
Kad bi covjek pao sa neba bez padobrana, bolje bi izledao nego ona😂