Komentari (596)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte knjigu Stjepana Kjujica, danas promovisanu. Toplo preporucujem. Mozda nesta napokon skontate.
@malboro ''Nijednog elementa da bi bio predstavnik hrvatskog naroda, on nema'', rekao je Stjepan Kljuić komantiravši za N1 izbor Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.
@malboro... već jesam. kaže da su lojavci nastali od srba i hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
I najgori izbor je bolji od Čovića pa kako god nam bude
Ne moze mi niko zabraniti da glasam za koga hocu. Meni licno, ime i koje je ko vjere, uopste ne znaci nista. Ali za nekog ko zivi u mojoj domovini ne voli ne zelim glasati, naprotiv glasat cu protiv takvih. Za koga da glasa dijete iz "mijesanog" braka, za mamu ili tatu?
Biracki sistem nakaradan. Izbor Komsica legalan. Postoje mehanizmi za zastitu nacionalnih interesa svakog od konstitutivnih naroda u BiH. -Dramatizacija o ugrozenosti Hrvata izborom Komsica nema smisla. Ipak, i Bosnjaci i Srbi bi se bunili “da im neko drugi bira predstavnika” pa treba biti fer –radi prava na osjecaj-. Ako Hrvati zele - osjetiti da su Hrvati izabrali Hrvata, to im treba omoguciti.
Jok, eto ja se miješam.
Zeljko Komsic otvorio humanitarni broj za kupovinu aparata ADZ-OVCIMA. Ocigledno da su se naprimali diplomatskih samara od validnih ljudi iz Evrope.. Nije to nista sad kad narod krene bojkotovati vasu obalu i proizvode tek onda ste njbli
Po stoti put "izbor Komsica je nepotreban".Sve sto ste postigli a obracam se SDA je samo kocenje napretka i rjesavanja peoblema.Svi znaju da mozes komotno tei konja staviti umjesto ove troice.Isto dodje.Bejha vapi SDA nemoj nas vise braniti matereti.
Hrtvatska kaže da se nemješa u odnose u BiH a onda ubacuje svoje mješanje vezano za izbor Željka Komšića koji jeste Hrvat ali možda nije HDZ pa im NEODGOVARA ! OČITO JE DA SU SUZDRŽANI !
Ustasu sebi mati okoti
A kako vi birate svoje predsjednike i gradonačelnike? Glasovima hrvata iz BiH! Eto kako. Tada vam to ne smeta. Btw. Sami pišete da je Komšić dobio 80%... Ko je kriv Čoviću sto "njegovi" hrvati nisu glasali za njega. Pola miliona nevažećih glasačkih listića u BiH. Ko im je kriv što hrvati u BiH nisu glasali za Čovića ili nisu nikako izlazili na izbore.
Komsije kada god zele da pravdaju mijesanje u unutrasnje stvari BiH, to pravdaju sa time da su potpisnici Dejtonskog sporazuma. Halo! Vi ste potpisnici Dejtonskog sporazuma zato sto ste de facto bili strana u sukobu. Stovise, u presudi hrvatskoj sestorci je Hrvatska takodje osudjena za agresiju na BiH i UZP na cijem celu je pored sestorke stojao i Franjo Tudjman. Da nas Srbi ne osporavaju, davno bismo dobili parnice u Hagu i protiv Srbije i protiv Hrvatske.
Jedina paradoksalna stvar je ova recenica.
a nije mu paradoksalna agresija hrvatske na bih, nije mu paradaksalan ni dejtonski ustav, ni ustanovljavanje entiteta i kantona u bih sa prefiksima srpski i hrvatski, koji nikada nisu postojali no kao posljedica agresije srbije i hrvatske, čiji cilj je bio prisvajanje dijelova bih i uništenje (genocid) većinskih bosanaca jer se u svojoj domovini ne smatraju hrvatima ili srbima, nije mu paradoksalan etnički progon u jednoj maloj zemlji u sred evrope, đubre fašističko
Kako ovu Hrvatsku predstavnici u EU Željanu Zovko nije stid i ljudski i moralno da napada državu iz koje potiče. To sve govori o licemjerstvu Hrvatske politike i ljigavom namjerama.....
Bravo bivši predstavnici u BiH. Niste nas zaboravili. Svaka vam čast. Bravo.....
I kurva veli da je nevina I sa nikad nije probala u guzu..
Nudimo sljedeće kredite: osobni zajmovi, zajmovi za poslovanje, kombinirani krediti, studentski krediti, zajmovi za konsolidaciju i mnogi drugi. Pozdravljamo vas na priliku da dobijete sve vrste kredita po vrlo povoljnoj cijeni od 2%. Za informacije, kontaktirajte nas sada pomoću podataka u nastavku .. Naziv tvrtke: UPSTOX FINANCIRANJE Tvrtka e-pošte: [email protected] Tekst / poziv: (302) 273-5794. Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044