Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale!
Bravo Sitniću ! Ako zatreba da budes aBd novi Izet Nanić.
Bosnjaci imaju porijeklo Gota.Ono sto je fino u Srbiji je sve porijeklom iz Bosne i govore Bosanskim jezikom.
najjaci su aljini sivi sokolovi
“Od Bosnjaka, nejma veceg junaka...”
Svaka cast! Stranacki i anti stranacki botovi duvajte mi karu!
Nadamo se da El Bake ne dozvoli da se razduzi momak, kao vecina prespremni koju znam kako nam odlazi. Peru novac prekp OSBIH konzerve uniforme i sve ostalo, a vojnik platu 650 KM i to SDA gleda hladno kako vojska njihova napusta. Hvala
Je li ovo emisija " Dozvolite da se obratimo" pa zar nismo sa tom sprdacinom zavrsili jos 1990-te? Koga bre zalibo?
@CK-KPJ - pa pogledaj malo srpske programe BRE, tamo je svako jutro neka forma "Dozvolite da se obratimo" ili na Pinku, ili na Happy TV, ili na RTS. Više je na TV stanicama Srbije prisutan Lazanski od bilo kog pjevača, a taj o čemu trubi to je srpska vojska, idemo na Kosovo... A kao bajagi ambasador Srbije u Rusiji. Ide li taj čovjek ikad na posao pitam se?
šta je ba ovo ? na klixu drastičan pad broja komentara ...
https://www.youtube.com/watch?v=ieJlY0jK4RE&t=546s&pbjreload=10 K-DST with Commercials