Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www,pyrolabz.com
Ne moze se oduzimati nelegalno stecena imovina a koalirati sa SDA grobarima drzave i nacije jer su u ratnom i posljeratnom periodu samo SDA i SBiH podobnjaci i njihovi mafijasi nelegalno sticali imovinu i milijarde nasih maraka pokrali i strpali u svoje dzepove, dosta tog novca je izneseno van BiH i tesko da ce mu se ikada uci u trag .... Energoinvest, Unis, Agrokomerc, Famos, Sipad, Zora, TAT, Hidrogradnja, Natron Maglaj, Soko Mostar, Pretis, TAS, Krivaja, Igman Konjic, Vitezit, Koksno hemijski kombinat Lukavac, Rudnici, KTK Visoko, Hepok Mostar, Enegropetrol, Feroelektro, Intersped, Terminali, Aida Tuzla, Granit, Zrak, Zica, SIP Stupcanica, Slavko Rodic, Pobjeda Gorazde,.......ITD ITD ITD.........i sve je unisteno i rasprodato ........ HTJELI STE \"ZLATNE KASIKE\" A SADA STE NAJVECA BJEDA U REGIONU .... E MOJI BOSNJACIIIIIIIII
ima jedan zakon koji bi tebalo donijeti prije zakona o oduzimanju nelegalno stecne imovine. a to je zakon o gubitku politockog imuniteta istog momenta kad se podese tuzba protiv bilo kojeg od politicara,naravno mora biti osnovana,zakon da iste te osobe nikasd vise ne mogu ucestvovati u politickom zivotu,a stranke koji ih uclane da se debelo kazne zakon o pronevjerama,oni to lijepo kazu zloupotreba polozaja, gdje ce osobama dozivotno biti zabranjeno da dodju ni blizu slicnih pozicija, sad je praksa da takve osobe poslije zloupoterebe idu na bolji polozaj, zakon o sudijama i tuziocima da nakon tri oborene tuzbe zbog nedostataka dokaza,izgube poziciju i da se upute na radna mjesta sa nizom strucnom spremom,ovo je ujedno i nacin da se preduprijedi korupcija, ali sve ovo je bez efekta dokle god mi imamo u navisem zakonodavnom tijelu osobe koje su pravni fakultet zavrsile ,i ine druge fakultete po kojekakvim selima i za nekih 20000 km.
@narod, mani ba šuplji floskula, po tvom ti si onda najgluplji.
futre ti si g.l.u.p Bilo, vojnik o skracenju k.u.r.v.a o postenju, zaboravi SDP o postenju, al u k.u.r.c...........u
bravo majstore, samo ti i jesi u stanju da pomrsiš konce ovoj dosadašnjoj ološkoj bagri konce.
Tako je, skratiti nacionalistima biračke spiskove.
oduzeti sve nelegalno stečeno, za to se i bori SDP. svaka čast za SDP I Zlatka. Jedino je, izgleda, SDP-u stalo da se formira vlast i napokon ova zemlja krene naprijed. Samo tako nastavite, i pazite s kim idete u koaliciju!!!!
na ovoj četvrtoj slici(zadnjoj u textu) Zlatko uči suru El-Fatiha
Bravo za SDP i samo naprijed do konačnoga cilja a to je \" DRŽAVA ZA ČOVJEKA\"
IMPRESIONIRANA SAM,žao mi je što nisam glasala za SDP,ali definitivno imaju moju podršku. Ispunite sve prijedloga i gledat ćemo vas još puno,puno,puno godina sa ponosom
Svaka čast SDP-u ,svakim činom korak su više da opravdaju potporu naroda. SAMO NAPRIJED!
@seoski gospodin, pa ako je imao prije rata, zasto je tokom rata useljavao u tudji stan u danijela ozme? jos ga zena tuzila jer joj je pokrao namjestaj... Sto je onda netom nakon rata, dok je faks plivao zbog probusenog krova, od istog iskamcio 220 hiljada marake \"nepovratnog kredita\"? Ili, zasto prije neku godina od Selimovica uze mito u vidu potkrovnog stana od 200 m2 u Alipasinoj? Pusti suplje, i pre.seravanje ostavi za sastanke SDP-a. Tako ces mu se jos lakse uvuci u pakash.
sdp bih treba služiti za primjer ostalim strankama u dosljednosti. uvijek ono što obećaju i izvrše, tako i zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine, a ne kao ostale stranke što obećavaju sve i svašta i kad dobiju povjerenje naroda, od obećanja ostane nula i ništa. živio sdp, vratite narodu ono što su nacinalisti opljačkali u zadjih 15 godina.
ma hajde da se ista radi,dosta je prepucavanja i nacionalizma,samo da se krene sa mrtve tacke,ovo je postalo dosadno.
Svidja mi se ideja koju propsgira SDP da se oduzima nelegalno stecena imovina... Bravo SDP
Jadni Zlajo, ako pocnu sa tim sto su naumili nece imati cime da iga svoj omiljeni sport, oduzeti ce mu i loptice, mreze pa cak i REKET.