Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....zbog isteka radnog vremena. Žalosno i jadno.
Sta je problem, nastaviti ce se. Nista se u drzavnim ustanovama ne moze uraditi mimo radnog vremena.
Zašto nije javno samo se slucaj memic gura u javnost
Biće otkup kazne za novac. Pod hitno izmjene Zakona da se to ukine.
Tri doktora sa preko 60 godina obrazovanja koji su i stručni i časni , profesori i bivši sindikalni predsjednici su postavljeni na stub srama, a hajka kao na divljem zapadu predvođena majkom koja kaže da je vjerovala doktorici Jovanović. Zaboravila da je potpisala dokument u kojem stoje i rizici i mogućnost smrtnog ishoda. Fale samo vješala. Lupajte minuse...
Nešto mi nema u ovom procesu Hadžifejka, a ni NIP-avaca! Ah, da, pa ovdje optuženi nisu iz SDA već iz lijevih struktura i stranaka - a za kritikovanje ovih se ne dobija apanaža iz Ambasade za širenje sloboda i lj. prava.
A sto novinari ne prate i ne istrazuju malo sta se desilo oko afere kada je desetina ljudi umrlo na ventilatorima u KCUS na koje su bili prikaceni da bi se opravdala kupovina malina respiratora??? Najvecu stopu smrtnosti smo tada imali, ubjedljivo.
Izgleda da ova odgađanja suđenja su iskoristili za stimanje nalaza
Majka je preko instagrama navaljivala da se dijete operise prije nego sto dr.Nina ode na edukaciju u inostranstvo na nekoliko sedmica.
Moguće, samo zašto ako operacija nije hitna? Zašto sa neurednim nalazom? Zašto nepoznat implatant? Jel to samo zato što je mami smetalo? Zašto bolnica zenica nije uradila odstranjivanje implatanta kojeg su ugradili?
Kako majka navodi u porukama, smetalo djevojcici dok se presvlaci. Zasto nije u Zenici, to ne znam. A detalji oko ostalog ce se saznati .. polako, dok dodje na red na sudjenju, ne treba prije komentarisati
Konakovicu Sejtane, kako te nije Boga STRAH. Memic slucaj se vise mjesecima ne spominje? ZASTO? Nije ti vise bitno, PAKSU!! DZena Gadzun nije bitna? Jer nema poena za stranku. Mame vam se svima sjetim lopovske bezdusne!!
Nešto mi nema u ovom procesu Hadžifejka, a ni NIP-avaca! Ah, da, pa ovdje optuženi nisu iz SDA već iz lijevih struktura i stranaka - a za kritikovanje ovih se ne dobija apanaža iz Ambasade za širenje sloboda i lj. prava.
Čuj sad preko Instagrama, do jučer je bilo da je dotična doktorica Nina vodila prvu operaciju i dalje godinu dana pratila lijecenje, da je implatant došao niotkud bez porijekla. Ovi nešto baš mute.
trojkasi stite ubice zato sto su njihove partiske kolege gdje je konakovic da prica o ubijenom djetetu ko na izborima o Dzenanu dvostruki arsidi zbog koalicije
Pišite sve kako jeste bar prepisite. Majka je priznala da je CRP bio povišen rutinska operacija se tad ne radi. Odbrana je tražila izuzeće javnosti zbog roditelja, a ne tužilaštvo. Nek se počelo kolo odmotavati.