Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahah ovaj 73 je jednom nogom u grobu,cuj hapse ga,on je umro samo se zaboravio srusit,da nije on kakav mujezin pa teroriso bosnjake pravoslavce u Zvorniku EZANOM sa MUNARE.
Ja koliko znam svaka optuznica glasi na primjer: Dana tog i tog N.N. je kupio kartu i na nagovor poslao N.B. na avion let 2343 za Istanbul sa konacnom destinaciom Sirija radi pridruzivanja Teroristima zvanim ISIL sto je prekrzio zakon recimo 43 tacka 3 republike BiH i stim doveo u opasnost drzavni poredak BiH sto se kvalificira sa terorizmom i izazivanje javne opasnosti.......... A ne pohapsit ljude samo zato sto neko misli da su oni opasni i ja u svim ovim vijestima jos nisam video konkretnu optuznicu osim sumnji? Mozeli Klix da pokusa da pronadje za sta ih sud tereti i koji su im dokazi na reaspolaganju osim sumnje.....
otkada su dokazi skriveni materijal za one koji su vec uhapseni zar je po tebi zakonski prvo hapsiti pa onda traziti dokaze? ja razumijem biti glup ali ne razumijem biti i slijep i glup procitaj jos jednom izjavu advokata iz ovih vijesti Citiram: Branilac jednog od petorice osumnjičenih Adil Lozo rekao je za BHT 1 da je odbrana temeljno obrazložila da je riječ o "pretpostavkama i procjenama" koje ne navode da postoje indicije za počinjena krivična djela.
jogy24 -da li si ikada cuo za tajne sluzbe i antiteroristicke sluzbe i prismotru ili pracenje aktivnosti pojedinih grupa u cilju kontrole nad istim grupama -da li si ikada cuo pracenje transakcija i aktivnosti pojedinih grupa u cilju prikupljanja dokaza Ne moze se niko hapsiti na osnovu sumnje i pretpostavke vec na osnovu dokaza prikupljenih od tajnih agencija i antiteroristickih sluzbenih operativaca koji su na terenu i koji su prikupili dovoljno dokaza za pokretanje akcije i onesposobljavanje pojedinaca i grupacija u izvrenju krivicnih dijela... Oruzje: Da li znas da je rat bio u BiH i da li znas kada bi se svaka kuca u FBiH i RS pretresla naslo bi se oruzja da se moze naoruzati cijela Iracka Armija da li po tebi svaka kuca koja krije ili posjeduje ilegalno oruzje je Vehabija i Terorista ili samo zakonski odgovara za ilegalno posjedovanje oruzja......
PRIKAŽI ODGOVORE (10)