Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo se odužilo ovom veliko čovjeku, protvniku nacionalšovinizma i rata tako što mu je mladomuslimanska bara u ratu oduzela ulicu...
Energija će pripadati svima kao i zrak koji udišemo - tesla
e moji sarajevski srbi nasta spadoste, par sjedih glava i to je to. kamo 100 iljda gradjana ovog grada? tuga, al neka i one koji su njih protjerali pratice losa karma. a grad osakacen, fali mu dio tkiva, a mutlitetnicnost otisla u 3mp, al su stigli indijanci iz Peshtera iz sliva Lima isl, stigle wehabije, neka ko drugom jamu kopa sam u nju djohne. a nek sandze likuju sto su glavni u gradu, hebo grad u kome se oni nesto pitaju
NIKAD to Bog Uzivšeni nije rekao !
koji je to ebac bio
Ne treba potcjenjivati ni doprinos bošnjaĆkih nauĆnika koji su otkrili revolucionarni metod dobijanja struje metodom trljanja maĆke od Čilim.
New Galaxy Discovered 13.2 Billion Light Years Away - I naravno kada su povecali planete tog dalekog sustava nesto vise, vidjeli su ogromnu tablu iznad jedne od planeta na kojoj je velikim stampanim slovima pisalo \"OVO JE SRBIJA\". Tesla veliki naucnik, za njegovo porijeklo mi je alles ajnc kao svabo tralala.
Najgore je sto vas takvih ima na hiljade, sa bas takvim razmisljanjem. Srbi su iskompleksiran narod koji koristi arapske cifre, turske rijeci, imaju turske gene, veru pradedova koja je dosla sa istoka iz Bejtu Lehema (Betlehema) sto je naravno srpska rec. Pogledat se u ogledalo, vidjeti koliko si crn i jos se zvati slavenom je naprosto zalosno.
DZ ili Dj ?? Djaba sve ili Dzaba sve? Meko dz, tvrdo dj! Sho ste se zbunili? Idemo opet...
ja sam tesla, balyinska se go.vna tresla.
rođen sam u hrvatskoj i hrvat sam. da nije bilo hrvatske, nebi ni ja postojao. hrvatska je u ono vrijeme imala labaratorij za izumitelje, koji još i dan danas mogu biti primjer u cijelom svijetu. profesor baltazar je sve rekao.
Samo je i.d.i.o.t.u bitno sta je po nacionalnosti - bio je i ostao najveci!
Tesla je bijo naaš... Cigan bratee. Mrk je, ne vidiš?
Sta je biti srbin? si.ledzija lopov u.bica bar.barija pljackaros p.edofil terorizam terora krvolocna hriscanska crkva i popadija nebeski narod sotonske zvjeri!!!!!
s.erem se na \"prosvet\", srpstvo izmizljeno..... Nikola Tesla je bio Bosnjak, slijepci jedno lopovski.!!!!!!
Znači, i ti misliš da je Tesla Rumun? (Vlasi su Rumunski narod).
tesla je bio jedan srbski kradljivac i kokosar obicvni. Sve izume je ukrao Edisonu. Trebao se na Nijagari dici spomenik Edisonu a ne ovom kradljivom vlahu