Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
442 skokovi!!!!! hahahahaha nemores belivet.za neupucene,ovo mozda i jesu negdje 400 skokovi,ako se uzme u obzir da su turci bacali neuku \"raju\" sa njega,a kasnije \"raja\" pocela sama da skace. zadnji baceni sa ovog mosta su mostarski franjevci 45 jubilarni 442 hahaha,nevjerovatno
Ne znam sta je problem s mostarcima, za mene su to super ljudi!! Pozdrav najljepsem gradu u BiH
Pozdravim svim Mostarcima/Mostarkama :) Mostar jeste PRELIJEP :) Zao mi je sto nisam mogao vidjeti \"laste\" kako su skakali sa Starog Mosta, ima li ko link ili mozda koju slicicu da je gdje postovao, unaprijed zahvalan! Pozdrav svim Gradjanima BiH :)
ma niceeeeeeeeee =) mostar rules :D
Divan grad. Pozdrav od Benja!
mostar jeste prelijep samo to treba da shvate oni sto zive u njemu i da cjene to što imaju. a ovaj dan je poseban zbog skokova,a bila sam pre dvije godine i odusevila se.
fakat mostarci koji vam je ku***,vodite ljubav a ne rat!
mostar jeste jedan od najljepših gradova u bih, što se za mostarce na može reći - oni su od mržnje poružnjeli!!!
Bilo je danas preljepo u Mostaru.