Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovim papcima na ovim portalu,znaju li oni sta je ZAVNOBiH. Ali neka se ne zaloste i srde neznalice ,sta ko cini i misli nosi sa sobom, neki ce nekad to shvatiti, doci ce im Iz guzice u glavu. Kad u Dodikovim izjavama nema logike,Sam sebi protivrijeci,sta ocikivati od drugog. Nista cudno.
PONESI ZASTAVU, DRAGANE VIKIĆU
kad dobijemo nasu drzavu svi cemo jesti zlatnim kasikama Alija Izetbegovic Nu,e u cla.ku lmudi cekaju u redu za varivo u merhametu 2011
Kome vi akademišete..pederi jedni,nizašta se ne možete dogovorit?!
Znači...Mevlid,piroman stari..može i ta..haha!
Mevlid je zadužen za vatromet
A jesu li Mevlida zvali na ovu svečanu akademiju..?
Svim Sosancima i Hercegovcima cestitam DAN DRZAVNOSTI nase najljeose zemlje na svijetu
Svim PATRIOTIMA BOSNE I HERCEGOVINE sretan DAN DRZAVNOSTI a ostalom sljamu zelim da ih mati u cevapu prepozna
kakva ironija,da muslimani koji su 1463 okupirali bosnu i u narednim godinama je unazadili za sva buduca vremena,danas slave dan drzavnosti te iste bosne!...tuga!!!
Sretan Dan SVINJOKOLJE 25.11.2011 Svim patriotima
Živjela BiH, zemlja ljubavi i tolerancije !!!
Glumice, đebo vas Radovan
Negdje na periferiji Mostara ljube se momak i djevojka u njegovom BMW-u i kaže lik: - \"Moram ti nešto priznati.\" - \"Šta? - uplašeno upita ona. - \"Ja imam ženu i dvoje dece.\" - \"Uh, dobro je, ja mislila da nije tvoj BMW!\"
axa prica viceve