Predsjedavao novi predsjednik
0
Održana redovna sjednica Sabora IZ u BiH
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ČUJ SABOR, PORED LIJEPE RIJEČI VIJEĆE (VJEĆNICA) I LIJEPI TURCIZAM PASULJ (FASULJ-TURSKI) POSTAO JE GRAH...... HODŽE SAD ĆE VAM USKRS PA TUCAJTE JAJA KAD NEMATE MOZGOVE...
Pazi krstasa i njihovih komentara! Volio bhi jednoga od vas sresti na ulici u planini u pustinji, bilo gdje, samo da se uvjerim jeli se to govno napelo u vama pa mislite da je srce. Usrane guzicurine, sve ima svoj kraj!!!
\'Primi islami postani cist\' Nista uvredljivo,ali kad pogledas islamske zemlje to je jad i beda.Kad vidis Irak,Iran,Palestinu,Avganistan...ljudi nemaju ni kucu cestito,a o higijeni da ne pricam.I one zene sto se uviju cele na 40 stepeni se 10 puta oznoje samo dok izadju iz kuce. Meni se vasa vera ni malo ne svidja.I radije bih bio budista nego musliman.
sjednice zasto? povodom cega? sledeceg kontingenta vehabija? pakovanja kofera i bjezanja u libiju? ach zaboravi, malo je zaj..no u libiji, mozda tursku?
Us.rani koji brise go.vna rukom... i posle jede sa rukama jesi ikad cuo za bide kod cistih i naprednih krscana sel.jacino zao.stala Jel musl.imajmun uopste zna sta je bide? On to na ruku iz flase fuuuuuuuuuuuuuj
Heheheh...upravo si otkrio kako vas k.r.s.t.a.s.e uce da BRISETE g.o.v.n.a sa d.u.p.e.t.a...a mi muslimani za razliku od vas p..og.a.ni, peremo g.o.v.n.a sa d..up.e.t.a cistom vodom, i to lijevom rukom...a desnu koristimo za jelo... Kako ste prljavi, da zivite pored rijeke vi bi nakon sto se i.s.e.r.e.t.e obukli g.a.c.e na u.s.r.a.n s.u.p.a.k. Primi islam i postani čist.
Jesu li ugovorili novi nacin drzanja ruke pri brisanju du.peta i gov.ana? Ili jesu li bar zabranili prehranu iz tepsija kad vec ne ukidaju vrhunac cistoce islama brisanje dup.eta rukama
Prvi put od rata nema ovih primitivaca u politici i vec se nazire BOSNA. Najveci uspjeh Bosnjaka je sto su se oslobodili ovih turbanasa i okrenuli se narodu, bosancima.