Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super su mi ovi mladi koji sjede čitav dan na kaficama, i kući na fejsu pa posjete portale i komentarišu kako je sve štela kako je sve mito i korupcija, a ne rade ništa po tom pitanju. Tipični sarajevski mahalaši kojima ništa nije dobro i koji će sve osuditi i kritikovati. Karljevi uradite vi nešto pošto ste toliki kreativci i ideali!!!
Jako dobra inicijativa, a svima koje ovakve diskusije smetaju neka ODU u sumske smrdske planin\" srpskih cobana koji su tek juce izasli iz ruskih prasuma krvoloka !
Hajde da krenemo prvo od onoga sto svako od nas moze uciniti za BiH imidz. Mikrobrendiranje je osnovna celija brendiranja BiH.Ako svako od nas radi na sopstvenom imidzu-radan,posten,obrazovan,vaspitan,cist i uredan, ljubazan u udnosu sa drugima itd. odmah cemo pridonijeti ukupnom imidzu BiH kao zemlji iz koje dolaze dobri kadrovi. Dalje-naucimo se da prastamo i da trazimo oprostaj-ovo nama svima fali, jer Zan Pol kaze:-parafraziram-\'\'Covjek je najljepsi u momentu prastanja ili u momentu kada trazi oprostaj -Evo ja cu prvi ;-Oprastam Bosnjacima sve uvrede koje su mi uputili putem ovog sajta i istovremeno trazim od njih da mi oproste sto sam ih nazivao Poturicama.- VIDITE ME KAKO SAM LIJEP-ZAR NE !?
Bravo za ove mlade ljude! Kako vas nije sramota da pisete takve komentare, umjesto da se aktivirate i da i vi budete dio promjene!!!
vidi glumaca paćenika što zna bošnjo glumit da mu je dobro to niko nezna.... s kafe na kafu....tako čitav život... a kad su na kafi s okupatorom tad su najsretniji
no sikiriki, dok je balvana bice i namjestaja i ogrjeva :D
Najjaci su pacenici koji imaju primjedbe na sve.. zivotna hrana ponizenje drugoga, svi su ovakvi ili onakvi.. valjda nemaju drugog nacina da istaknu sebe, pa navikli da odgovara da smo svi \"isti\", ustvari odron kako oni to gledaju.. Pa im je i ovaj event kriv!?... eeee tugo moja, crna i cemerna, kakvih balvana ova zemlja odgaja..
Svaka cast ovoj djeci iz Inicijativne grupe Alpbach Sarajevo i Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu. Trude se i rade dok drugi sjede kuci i mahalaju kao vi ovdje. Nadam se da ce to neko prepoznati.
sve go intelektualac. sarajevo grade, sta ti intelektualci rade.
ako SPUS palamudi, sta je onda ovo http://spus.ba/spus-novosti/senat-prihvatio-projekat-lige.html
Jao ovih pacenika, koji nemaju pojma sta je zivot, pa samo sjede za ovim cudim zvani internet i palamude! Maknite se kad, izadjite vani, pogledajte sta je zivot. Jel\' bolje da se drogiramo, pijemo il\' da sjedimo i slusamo nesto i ucestvujemo i diskusijama kao sto je ova. Uzivajte, a ne patite za onim sto mozete i vi imati!
cilj projekta kao i vecine projekata do sada u bih je uhljebljavanje onoga ko je osmislio projekat, palamudjenje do beskraja, novi SDP-DOSTA, Jan Zlatan KUlenovic... da ne nabrajam masu NVO omlatine koja nikad nista osim da je sebe uhljebila nije ucinila. I mojne mi sad suplje mi bar nesto radimo, radite vi moju tuki!
ovo se nekada popularno zvalo naprdjivanje
Ja sam iz Glamoča, mi smo poznati po dobrim krompirima i mirnoci. Ako su Vam dosadila gradska buka i ako zelite dobrog krompira Posjetite nas!
Sarajevo nije moj glavni grad i tOčka