Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOJ EKIPE DA SE USERES
realnost i Pat, da li oni grade taj autoput? Ako je vama jedna zgrada ili autoput pokazatelj uspjeha države, onda ok, neka izgrade pa ćemo se onda radovati da možemo doći do granice koju ne možemo proći bez vize...
Pat, drago mi je da jos uvijek ima svjesnih i pametnih ljudi, pa makar ih i ne bilo puno. Da barem vecina misli tako...
Realnost, potpuno si u pravu! Kod nas niko nece sam da zapocne nesto i uvijek nam je neko drugi kriv. I kad se nadje neko da nesto radi, ili pokusava da stvori nesto, ili ga ismijavaju il mu odmah daju pecat lopova i kriminalca koji hoce da nam pare uzme. Sabanovici su za neke fundametalisti islamisti, pa im kao ne treba dat da grade ni bosmal a ni autoput, ko to ima jos mocan kod nas da ce napravit nesto i stvorit radna mjesta? Ne branim ja njih, al ce pomoc Bosni da lici na neku normalnu drzavu, i to mi je najvaznije. A ako nas i prevare, ne bi bili prvi koji su nam to napravili! Neka ih, nek grade, mozda ce nasa djeca imat koristi od toga, a mozda i mi.
uh sto bi ja onog bojan zec filipovica slupo nogama...to je najogavnija javna licnost od riste djoge naovamo....
Ne razumijem zasto su ljudi tako skepticni. Mislim, slazem se da su neke od ovih stvari smjesne jer nismo jos ocistili korupciju u drzavi, koja je najveca nesreca i prepreka, a smisljamo neke moderne organizacije. Ali ljudi, edukacija jeste buducnost. Ako necemo mi, mladi ljudi, preuzeti stvari u svoje ruke u buducnosti, nasa "drzava" je proslost.
aferim..... stvarno smo kreativna nacija...:) sta li cemo novo smisliti, pitam se....
huh, kakva patetika. Unapređivanje struke, edukacija i uvođenje profesionalnih standarda zapravo ne znači ništa drugo do imbecilna (re)prezentacija jadnog sadržaja kompanija za koje rade. strašno patetično, ali nadasve "moderno" zanimanje...