Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je bio ljudina,uvijek nasmijan i lafina.Zna sve ko ga je udario samo ne smije niko da svjedoci,sva sreca jedan je sve ispricao sta se desilo i ta konjina od 43 g je u prdekani sad,valjda ga osuda kako treba!
Jel' opet neki kockastoglavi kojem je uzrečica, "Znaš ti ko je moj babo?" S obzirom da su ljude odvraćali od obdukcije i s obzirom da svjedok zbog straha za sigurnost svoje porodice nije htio da svjedoči u lokalnoj stanici policije, to je haman opet neki što misli da je Boga za muda uhvatio.
Treba krivicno goniti i gazdu kafica zbog obmane i zataskavanja ubistva.
Lopovi na vlasti sve zataskuju.
Sad kad je vladajuća elita popljačkala od naroda što je mogla, počeli su nas ubijati! E neće ići! Doći će do rata, NAROD protiv VAS pa ćemo vidjeti kako ćete i gdje završiti! PRAVDA ZA NAŠU DJECU, PRAVDA ZA SVE NAS!
U BiH-a izgubis glavu i nikom nista, hebem te institucio sa uhljebima, kriminalcima i lezihljebovicima!
pravac njemacka, ovdje nema nista sem kriminala i dzamije
@lolololol a sta je sa crkvama?Da nisi osjepila na vise ociju?Reci ces mi da imas samo dva, sto je netacno.A sta je sa onim na cmaru?
ajmo svi puske uzeti i sve politicare i ove tkz pravnike otjerati,druge opcije nema,evo neka posalju mektica po mene jer uzimam pravdu u svoje ruke...SRAMOTA od Drzave !!!
@Dodikovunuk ma imate vi šta u RS istjerivati a mani te se vi nas nije da je nama dobro ali Bosna je Država za razliku od RS koji je entitet
@Dodikovunuk ma imate vi šta u RS istjerivati a mani te se vi nas nije da je nama dobro ali Bosna je Država za razliku od RS koji je entitet
treba njega u prdekanuuu.... pa da ga neko iz nehata zg*uzi
Ovi mozda nesto i urade. Da se to desilo u Sarajevu, protest bi trajao sat-dva i onda bi se svi vrtili svakodnevnim aktivnostima: kladionicom, kafenisanjem i pusenjem nargile.
@MiIankovicPupinTesIa sta ste uhvatili Sarajeva
@MiIankovicPupinTesIa sta ste uhvatili Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Navodno se zna i ko je i šta je i zbog čega je. Ima li koji lokalac da nam to malo u detalje rastumači?
Nije ovo dobro, nije ovo dobroo
Klixe nije nadomak nego je u općini Doboj Istok
pa nije valjda naša policija kao u PC,pišu da ima veliki broj svjedoka