{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana konferencija za medije Stranke za BiH Goražde

27.9.2012. u 18:10
9
8
Održana konferencija za medije Stranke za BiH Goražde
9
Održana konferencija za medije Stranke za BiH Goražde
Danas je u prostorijama Stranke za Bosnu i Hercegovinu Goražde upriličena press koferencija sa strankama koje su odlučile dati svoju podršku Damiru Žugi, kandidatu ove stranke za načelnika Općine Goražde.
Press konferenciju je otvorila Predsjednica izbornog štaba Sevda Popović, a predstavnici Stranke demokratske akcije Goražde, Bosanskohercegovačke patriotske stranke Goražde i Socijaldemoratske unije Goražde su ovim putem javno pozvali svoje birače, članove i simpatizere, da 7. oktobra izađu na izbore i daju svoju podšku Damiru Žugi kandidatu Stranke za Bosnu i Hercegovinu za načelnika Općine Goražde.


Djelujući u ime građana i u ime njihovih interesa prevazišli smo pojedinačne i stranačke razlike i u tom cilju djelujemo jedinstveno dajući podršku kandidatu ove stranke Damiru Žugi, sa kojim ujedinjeni možemo u potpunosti realizovati ambiciozan ali realan program rada u narednom četverogodišnjem mandatnom periodu, nakon čega će Goražde sasvim sigurno biti mjesto boljeg življenja za sve građane, stav je stranaka koje su odlučile dati svoju podršku kandidatu Stranke za Bosnu I Hercegovinu za načelnika Općine Goražde Damiru Žugi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: