Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo bravoooo! Treba nam što više spomenika. Od spomenika se živi,radi, jede, lijeći, školuje.
Valter se borio protiv ovih istih fasista u Sarajevu koji sada hoce da grade spomenike \"oslobodiocima\", od koga; srba i hrvata koji su hiljadama godina tu zevjeli i nisu pristali na unitarnu bosnu koju im je nudila muslimanska elita.
Knjiga istorije BiH ce se za 20 godina zvati \"Prirucnik za kriminalce-politicare\"
meni kao borcu i direktnom učesniku tih događaja nema niko pravo da uskrati istinu, ali ko če i gdje če graditi spomenik to treba da odredi istorija i neke slijedeče generacije, NAMA BORCIMA TREBAJU PRAVO NA CJELOVITU DRŽAVU, PRAVO NA POSAO PRAVO NA ŽIVOT KAKAV IMAJU ONI KOJI PRIMAJU SOCIJALU POMOČ U MANJE CIVILIZIRANIM DRŽAVAMA OD BH DO SLOBODNE BOSNE
Znaci treba zaboravit da je Grad Sarajevo i drzava Bosna i Hercegovina odbranjena 2. maja 1992. na tom mjestu, kada ja agresor zaustavljen u namjeri da izvrsi vojni udar i zauzme Predsjednistvo Bosne i Hercegovine. Vi sto ste tokom rata bili po Njemackoj, bilo bi pristojno da sutite i ne javljate se vise. Ovo je legitiman zahtjev boraca za izgradnju spomenika.
Ovaj načelnik Dž. Bećirović je 2.maja 1992.god. bio pjan ko letva, pa je čak i na ovaj sastanak morao doći mrtav pjan. Zna li iko, jeli ovaj čovjek ikad trijezan.
Jel se ovo samo meni cini ili ova spomen obiljezija sluze za oticanje budzetskih para u privatne dzepove. Svako malo smisle po jedan \"spomenik\", koji kosta od 500 000 do 2 miliona. Majku li vam natakarim vise... Nigdje igralista postenog za djecu, ali milioni se trose za nake cirkuse.
Joj čuveni Sarajevski antifašisti iz 1941. ma daj. @Gazija A dedo ti zaglavio pod Moskvom kao pripadnik ss handžar divizije ili neki sličan scenario?
@axa \'ebo li ti valter i svi ostali s rp sko-h rv atski oku pa tori i fa.šis.toid.ne u.bi.ce koji su to oduvijek bili a isto i konačno potvrdili kako uistinu misle o \"komšijama\" muslimanima od \'91-95\' (Srebrenica, Ahmići itd.) M A T E R ONU DU.ŠMA.NSKO ISKOMPLEKSIRANU! NISTE I NEĆETE NIKADA OSVOJITI SARAJEVO, NIKADA!
http://www.jutarnji.hr/novo-divljanje-na-stadionu--sudac-hrvat-spasio-se-bijegom-u-sumu--nogometasi-lezali-krvavi-na-terenu/988682/
jos ne znaju kakav ce biti projekat, ali znaju da im treba pola miliona.... znaci, neki jeftiniji nece ni proci na projektnom konkursu jer treba svako da se ugradi ...